18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας: Η ελληνική κοινωνία στις δύσκολες στιγμές δηλώνει πάντα παρούσα και προχωρά ενωμένη

Οι καταστροφικές πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού και η αναποτελεσματική αντιμετώπισή τους από την κυβέρνηση οδήγησαν σε μια μεγάλη οικολογική καταστροφή τη βόρεια Αττική, τη βόρεια Εύβοια, την Ηλεία, την Αρκαδία και προκάλεσαν την οικονομική και κοινωνική διάλυση στις ζωές χιλιάδων κατοίκων τους. 

Την απουσία του κράτους αντικατέστησε ένα ισχυρό κύμα αλληλεγγύης, που εκφράστηκε από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας, με την ομάδα του Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης, στήριξε από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία συγκέντρωσης υλικού για τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών, η οποία οργανώθηκε από την «Αλληλεγγύη για Όλους» και τα Εργατικά Κέντρα Κορίνθου, Λουτρακίου, Κιάτου, συμμετέχοντας, στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία και αποστάλθηκαν ήδη.

Αυτή η αθρόα συμμετοχή όλων των ανθρώπων κάθε ηλικίας δεν μάς εξέπληξε στο ελάχιστο. Ξέρουμε καλά –το είδαμε όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης- ότι η ελληνική κοινωνία στις δύσκολες στιγμές δηλώνει πάντα παρούσα και προχωρά ενωμένη, χωρίς να αφήνει κανέναν πίσω.

Γι’ αυτό, τώρα που η προσπάθεια ολοκληρώθηκε, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλες και όλους για τη συμβολή τους. Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία πως θα το ξεπεράσουμε κι αυτό.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας

Περισσότερα Άρθρα

Προεκλογική εκδήλωση Μανώλη Μάκαρη και περιφερειακού ψηφοδελτίου Αργολίδας

Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 8μμ, στον Πεζόδρομο Βασ. Όλγας (πλησίον Μουσείου) στο Άργος θα λάβει χώρα η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ψηφοδελτίου «Πρώτα η Πελοπόννησος» με επικεφαλής τον Μανώλη Μάκαρη. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλία του κ. Μάκαρη, όπου και θα αναλύσει τις βασικές θέσεις της παράταξης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς και […]

Κώστας Χελιώτης: Περί των εκδηλώσεων μνήμης και τιμής για τον Πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια

Προς άρση ασκόπων συζητήσεων, παραπληροφόρησης και δημιουργίας θεμάτων, τα οποία δεν υφίστανται, θέλω να διευκρινίσω τα εξής: Οι εκδηλώσεις μνήμης, οι ομιλίες, η επιμνημόσυνη δέηση, η κατάθεση στεφάνων και κάθε άλλη τελετή για τον Ιωάννη Καποδίστρια, ανέκαθεν λάμβαναν χώρα το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την ημερομηνία της δολοφονίας του 27 Σεπτεμβρίου 1831. Προκειμένου να διευκολύνεται η […]