17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συστηματικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα για τις άσκοπες μετακινήσεις

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για τις άσκοπες μετακινήσεις.

Σήμερα από 06:00 έως 15:00 ώρα, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια (630) παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα, ως ακολούθως:

(245) στην Αττική,
(62) στα Ιόνια Νησιά,
(52) στην Κρήτη,
(43) στη Δυτική Ελλάδα,
(41) στη Στερεά Ελλάδα,
(37) στη Θεσσαλονίκη,
(34) στην Πελοπόννησο,
(27) στην Κεντρική Μακεδονία,
(26) στη Θεσσαλία,
(18) στο Νότιο Αιγαίο,
(17) στο Βόρειο Αιγαίο,
(16) στην Ήπειρο,
(10) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και
(2) στη Δυτική Μακεδονία.

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά (15.741) παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Περισσότερα Άρθρα

Νέο προκλητικό παραλήρημα Ερντογάν: Δεν θα πάρουμε την άδειά σας για την Αγιά Σοφιά

Νέες απειλές εναντίον της Ελλάδας αλλά και προκλήσεις για την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στο TRT. Για την Μεσόγειο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε την Ελλάδα να «μάθει καλύτερα» ποια είναι η δυναμική της χώρας και πού είναι τα όρια της σε σχέση […]

Ένα δελφινάκι στη Νέα Κίο σώθηκε χάρη στους ανθρώπους

Ένα μικρό δελφίνι έχασε τον προσανατολισμό του και βρέθηκε χθες στα ρηχά της θάλασσας στη Νέα Κίο. Κάποιος είχε ειδοποιήσει το λιμενικό του Ναυπλίου. Αφού πήραν κάποιες οδηγίες από ειδικό τμήμα ένα παλικάρι από τη Νέα Κίο μαζί με έναν από τους λιμενικούς μπήκαν στη θάλασσα και προσπαθούσαν να οδηγήσουν το νεαρό δελφίνι προς τα […]