19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»: Κάνε τον εθελοντισμό στάση ζωής

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» στοχεύει σε μια κοινωνία αλληλοβοήθειας και συμπαράστασης στον πάσχοντα συνάνθρωπο και στον άνθρωπο γενικότερα.

Με γνώμονα την ανιδιοτελή και ουσιαστική προσφορά και την προάσπιση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» προσκαλεί όποια-όποιον επιθυμεί, να κάνει τον εθελοντισμό στάση ζωής, προσφέροντας την πολύτιμη βοήθεια του στο έργο της.

Ελάτε να συμπορευτούμε ώστε ο αλτρουισμός, η αμοιβαιότητα, η κατανόηση και η αλληλεγγύη να γίνουν οι κρίκοι μιας αλυσίδας ανθρωπιάς και σεβασμού στον άνθρωπο.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στις ομάδες εθελοντών του ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα του συλλόγου 27510-68858 και 27510-69368 κατά τις ώρες λειτουργίας του (Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη – Παρασκευή 10πμ-1μμ και Τετάρτη 6-9μμ )

Περισσότερα Άρθρα

Φωτιά από φιάλη υγραερίου σε αυλή σπιτιού στο Άργος

Φωτιά εκδηλώθηκε σε αυλή σπιτιού στην οδό 25ης Μαρτίου στο  Άργος απέναντι από τις γραμμές του τρένου, λίγο πριν τις 10:30 το πρωί. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Άργους, όπου διαπίστωσαν ότι εστία φωτιάς ήταν μια φιάλη υγραερίου με διαρροή, η οποία έκαψε 10 περίπου τετραγωνικά υπαίθριου χώρου. Η φωτιά κατασβήστηκε άμεσα […]

Δωρεάν είσοδος για τις γυναίκες στο αυριανό ματς του Αστέρα Τρίπολης!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού! Δωρεάν είσοδος στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” για όλες τις γυναίκες στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο την Λαμία. Η 25η Οκτωβρίου, έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού. Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ συνδράμει […]