19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σφοδρή καταιγίδα στο Ναύπλιο

Σφοδρή ήταν η καταιγίδα που ξέσπασε στις 10 περίπου το πρωί της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου.
Μισή ώρα πολύ δυνατής βροχής δημιούργησε πρόβλημα σε αρκετούς δρόμους μέσα στην πόλη, ενώ και η θάλασσα στην παραλία Καραθώνας κοκκίνισε από τα νερά των χειμάρρων.

Η κίνηση των αυτοκινήτων γινόταν με δυσκολία λόγω της πολύ έντονης βροχόπτωσης αλλά και των συσσωρευμένων υδάτων σε αρκετά σημεία.

Ευτυχώς η καταιγίδα δεν κράτησε περισσότερο και δεν επιδεινώθηκαν τα προβλήματα.

sdr
ozedf
cof

 

Περισσότερα Άρθρα

280.000 μικροοφειλέτες του ΕΦΚΑ, να σπεύσουν

Να σπεύσουν να ξοφλήσουν ή ακόμη και να ρυθμίσουν σε έως 24 δόσεις τις οφειλές τους, έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, προτρέπει τους περίπου 280.000 μικροοφειλέτες ο ΕΦΚΑ, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά μηνύματα.   Συγκεκριμένα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ο ΕΦΚΑ ξεκίνησε ήδη να ενημερώνει όσους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες έχουν χρέη κάτω των 2.000 ευρώ, […]

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Σκεφτείτε πολύ περισσότερο τι θέλετε να κάνετε με τον άνθρωπό σας, που τον τελευταίο καιρό ζητάει όλο και περισσότερα. Ισως τελικά αυτό να είναι καλό! ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Δεν είστε ακόμη έτοιμοι για γάμους και σχετικές δεσμεύσεις. Σίγουρα υπάρχουν ένα σωρό άλλες υποχρεώσεις που σας εμποδίζουν από κάτι τέτοιο. Οι […]