18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σχολικό Παζάρι, από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στη Σπάρτη!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί όλους τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το bazaar που διοργανώνει στη Σπάρτη,

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021 στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης κατά τις ώρες 17:00-21:00.

Όλα τα έσοδα θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του οργανισμού.

Με ολοκαίνουργια προϊόντα υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στα σχολικά bazaars που διοργανώνει, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, οι φίλοι του Οργανισμού θα βρουν μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, σε νέα σχέδια καθώς και άλλα είδη, εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, σε προσιτές πάντα τιμές.

Με την απόκτηση σχολικών ειδών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι υποστηρικτές, στηρίζουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του, καθώς και τις δράσεις του Οργανισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το Α’ εξάμηνο του 2021, στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, διατηρώντας τα ισχυρά του αντανακλαστικά και με αίσθημα ευθύνης στήριξε 23.878 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Εδώ και 25 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί σε ανάγκη προσφέροντας σταθερές και ποιοτικές υπηρεσίες, καθημερινά και πανελλαδικά.

Τα είδη του Οργανισμού μπορείτε να τα βρείτε

  • και στο e-shop https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή
  • να επικοινωνήσετε στα τηλ. 210 330614011040 ή 11040 (αστική χρέωση).

 

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 21-06-2020 ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Στα βόρεια βροχές και καταιγίδες κατα τόπους ισχυρές στη Μακεδονία, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν. Στην Πελοπόννησο και τη νότια νησιωτική χώρα γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα, άστατος με σποραδικούς όμβρους και καταιγίδες […]

Συνελήφθη ένα άτομο για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού

  Συνελήφθη χθες (4.4.2020) στην περιφέρεια μας, ένας (1) ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Ειδικότερα, κατά τους αστυνομικούς έλεγχους, διαπιστώθηκε ο ανωτέρω να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας συναφών επιχειρήσεων. Ο συλληφθείς με την σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.