15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σωτήρης Γεωργούντζος: Έχω πνευμονία, μικρό πυρετό, οι γιατροί πιστεύουν ότι θα τα καταφέρω

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Σωτήρης Γεωργούντζος ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αναφοράς του Ρίου.

Ο αθλητικογράφος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Live News» του Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο και τόνισε πως: «Ήρθα εχθές στο νοσοκομείο και οι γιατροί είπαν πως είναι αισιόδοξοι. Έχω πνευμονία, μικρό πυρετό και πιστεύουν ότι θα τα καταφέρω».

Ο κ.Γεωργούντζος περιέγραψε τις κινήσεις που ακολούθησε μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο ενώ τόνισε πως επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και τον παρέπεμψαν σε ιδιώτη γιατρό, κανείς όμως δε δεχόταν να τον περιθάλψει.

  Όταν η κατάσταση τη υγείας του χειροτέρεψε πήγε στο νοσοκομείο, όπου μετά τη διενέργεια του τεστ, βρέθηκε θετικός στον ιό.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθείται πιστά, μετά τη διάγνωση, ο Σωτήρης Γεωργούντζος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο αναφοράς του Ρίου. Εκεί, νοσηλεύεται στο ίδιο δωμάτιο με άλλο ένα κρούσμα, προερχόμενο από την Καλαμάτα (αργότερα ο τελευταίος πήρε εξιτήριο).

«Αν πρέπει να κάνει κάτι η πολιτεία, είναι να μπορεί να κάνει ο κόσμος εύκολα τεστ» είπε ο δημοσιογράφος.

Περισσότερα Άρθρα

Ξεκίνησε η διαδικασία για το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου η υποβολή πρότασης από την Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας για την υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το 2023, καθώς και για την δημιουργία δομής ελέγχου και ανάπτυξης μηχανισμού επιτήρησης και επαγρύπνησης από τον Ιό του Δυτικού Νείλου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η πρόταση υποβάλλεται […]