18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σόνια:  Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ «Δαναοί Άργους». Οι γυναίκες μπορούμε παντού.

 

Οι γυναίκες μπορούμε σε όλους τους τομείς. Αυτό ήταν το μήνυμα της συνάντησης της υπ. Βουλευτή Αργολίδας Σόνιας Τάνταρου Κρίγγου με αντιπροσωπεία από  παίκτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ «Δαναοί Άργους», οι οποίες κατέκτησαν το πρωτάθλημα και ανέβασαν την ομάδα στην Α2 εθνική κατηγορία.

Η Σόνια τους έδωσε συγχαρητήρια και δήλωσε πως θα υποστηρίξει όσο μπορεί την προσπάθεια των κοριτσιών, οι οποίες, εκ των ενόντων και πιστεύοντας αυτό που κάνουν, κατάφεραν να φθάσουν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Δήλωσε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα στηρίξει πρωτίστως τον ερασιτεχνικό και μαζικό αθλητισμό, ο οποίος αναπτύσσεται πολύ στο νομό μας και στην Ελλάδα.

Περισσότερα Άρθρα

Το στερνό αντίο στον θρύλο της ΑΕΚ

Το τελευταίο «αντίο» είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής συγγενείς, φίλοι, η οικογένεια της ΑΕΚ αλλά και ο αθλητικός κόσμος στον τεράστιο Μίμη Παπαϊωάννου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η σορός του θρύλου της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το […]

Λιανεμπόριο: Ανοίγουν mall σε «κόκκινες» περιοχές

Επιτρέπεται η λειτουργία των mall και outlet στις «κόκκινες» περιοχές με click away. Το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων και των εκπτωτικών καταστημάτων στις «κόκκινες» περιοχές αποφάσισε η κυβέρνηση, όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ για τα νέα μέτρα. Σύμφωνα με το ΦΕΚ, στις περιοχές, με επίπεδο αυξημένου κινδύνου «η λειτουργία των εμπορικών κέντρων (mall) ων εκπτωτικών καταστημάτων […]