18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου: Είμαστε δίπλα στην Ερμιονίδα μας και στους κατοίκους της

Η σκέψη μας αυτές τις δύσκολες ώρες είναι περισσότερο από ποτέ στην Ερμιονίδα. Ειδικά τώρα που ακόμα η ανησυχία για την έκταση του προβλήματος είναι ακόμα μεγάλη και η εικόνα για το μέγεθος της διασποράς στην κοινότητα δεν έχει ολοκληρωθεί.Απέναντι όμως στην ανησυχία θα πρέπει να προτάξουμε την εμπιστοσύνη.
Έχει μεγάλη σημασία για την τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας αλλά και όλου του νομού μας η εμπέδωση κλίματος ασφάλειας και εμπιστοσύνης. Όπως και κλίματος συνεργασίας και αμφίδρομης πληροφόρησης μεταξύ όλων των φορέων που εμπλέκονται στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης. Με ενότητα και αισιοδοξία και με το ολοκληρωμένο σχέδιο της κυβέρνησης και τη συνδρομή της τοπικής αυτοδιοίκησης επιτυγχάνονται αμφότερα και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα περάσει και αυτή η μεγάλη δυσκολία. Η μέχρι σήμερα διαχείριση της υγειονομικής κρίσης σε εθνικό επίπεδο αποδεικνύει ότι οι αρμόδιοι φορείς γνωρίζουν και μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Δεν χρειάζεται πανικός. Πιστή τήρηση του σχεδίου απαιτείται.
Έχουμε εμπιστοσύνη στους κυβερνητικούς χειρισμούς και είμαστε δίπλα στην Ερμιονίδα μας και στους κατοίκους της που πολλές φορές, όχι άδικα, αισθάνονται ότι βρίσκονται μακριά από τον υπόλοιπο νομό μας. Μέσα από αυτή την κρίση ίσως αναδειχθεί και μια ευκαιρία για να ικανοποιηθούν αιτήματα χρόνων και ανάγκες της περιοχής.
Σύντομα ελπίζουμε ότι αυτή η δυσάρεστη κατάσταση θα αποτελέσει παρελθόν και θα μπορέσει να υποδεχθεί όλους αυτούς που λατρεύουν τα πανέμορφα μέρη της.
Με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουμε …

Περισσότερα Άρθρα

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αφιέρωμα στον στιχουργό και συνθέτη Άκη Πάνου

Το αφιέρωμα στον στιχουργό και συνθέτη Ακη Πάνου που διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στις 18 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 20:30. Ο Άκης Πάνου είναι ένας εκ των κυρίων εκφραστών της γνήσιας λαϊκής Ελληνικής μουσικής. Ένας εμπνευσμένος τραγουδοποιός που το έργο του θα παρουσιαστεί στο κοινό της Τρίπολης από τους μουσικούς, […]

Σήμερα Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα του Fuel Pass 2

Ανοίγει σήμερα Δευτέρα 1η Αυγούστου η πλατφόρμα για τους δικαιούχους του Fuel Pass 2, με τα ποσά να είναι αρκετά ενισχυμένα σε σχέση με το προηγούμενο βοήθημα. Το σχετικό ΦΕΚ δημοσιεύτηκε την περασμένη Παρασκευή, ενώ οι αιτήσεις των δικαιούχων θα υποβάλλονται προοδευτικά με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ. Η πλατφόρμα θα μείνει ανοικτή μέχρι και […]