18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου: Ζητώ να είμαι η φωνή σας. Ζητώ να είμαι η επιλογή σας

Λίγη ώρα μετά και την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα, η υποψήφια βουλευτής Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου, τόνισε:

Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη τιμή να με επιλέξει για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Αργολίδα.
Είμαι έτοιμη για τη μεγάλη μάχη. Για την Ελλάδα, για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας. Για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η πατρίδα μας.
Είμαι έτοιμη να εκπροσωπήσω την Αργολίδα και τους ανθρώπους της με δυναμισμό και αξιοπρέπεια.
Να εκπροσωπήσω κάθε γυναίκα που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε πολλούς ρόλους. Κάθε μητέρα που ανησυχεί για το πώς θα μεγαλώσει τα παιδιά μας. Κάθε σκληρά εργαζόμενο συμπολίτη μας, κάθε άνεργο, κάθε συμπολίτη μας και κάθε φορέα της περιφέρειάς μας.
Στη νέα φωτεινή Ελλάδα που ξημερώνει, ζητώ να είμαι η φωνή σας. Ζητώ να είμαι η επιλογή σας.
Ξεκινάμε!

Περισσότερα Άρθρα

Η Πανωραία Μπαβέλα δίπλα στον Δημήτρη Κωστούρο στις εκλογές του Μαΐου

Ονομάζομαι Πανωραία Μπαβέλα, ζω και διαμένω μόνιμα στο Παναρίτι. Αποδέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά και τιμή την πρόσκληση του δημάρχου μας Δημήτρη Κωστούρου ώστε να γίνω μέλος του συνδυασμού «Ναύπλιο.Επόμενη Μέρα» και να είμαι δίπλα του στις εκλογές του Μαΐου. Χωρίς πολλά λόγια αλλά με όρεξη για προσφορά σας διαβεβαιώ ότι η ανοδική πορεία του τόπου […]

Ποιος έκανε ποδαρικό στο Χειβιδόπουλο;

Το 2022 μπήκε ανάποδα στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών Τάσσο Χειβιδόπουλο. Παθαίνει κάταγμα και μετά από λίγες ημέρες παθαίνει πνευμονική εμβολή και αφού όλα πάνε καλά και βγαίνει από το νοσοκομείο κολλάει κορονοϊό. Ε, μετά από όλα αυτά και αφού τα άντεξε νομίζω πως ένα απομένει… Να εκλεγεί βουλευτής. Εμείς του […]