19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου: «Τεράστια επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη η έλευση των επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών στην Ελλάδα»

 

Συνεχείς είναι οι δηλώσεις και οι αναρτήσεις της Σόνιας Τάνταρου-Κρίγγου το τελευταίο διάστημα για το μεταναστευτικό. Παίρνει θέση και στηρίζει την κυβέρνηση στην πολύ δύσκολη προσπάθεια με τις συνεχείς παρεμβάσεις της.

Η τελευταία της δήλωση είναι η παρακάτω, συνοδευόμενη από βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την χθεσινή επίσκεψη των επικεφαλής της ΕΕ στον Έβρο:

«Τεράστια επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη με την έλευση των επικεφαλής όλων των ευρωπαϊκών θεσμών στην Ελλάδα. Κράτησε την ΕΕ στο ύψος της και άλλαξε την εικόνα της κοινής γνώμης στην Ευρώπη. Έδειξε στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, την πρόεδρο της Κομισιόν, τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και τον Κροάτη πρωθυπουργό που προεδρεύει της Ε.Ε. αυτό το εξάμηνο την πραγματική κατάσταση στα ελληνικά σύνορα και εξασφάλισε πολλαπλή στήριξη αποσπώντας δήλωση για ταύτιση ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων. Φαίνεται η Ευρώπη να καταλαβαίνει την κατάσταση και μένει να δούμε στην πράξη τις επόμενες ενέργειες.»

Τεράστια επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη με την έλευση των επικεφαλής όλων των ευρωπαϊκών θεσμών στην Ελλάδα. Κράτησε την ΕΕ στο ύψος της και άλλαξε την εικόνα της κοινής γνώμης στην Ευρώπη.Έδειξε στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, την πρόεδρο της Κομισιόν, τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και τον Κροάτη πρωθυπουργό που προεδρεύει της Ε.Ε. αυτό το εξάμηνο την πραγματική κατάσταση στα ελληνικά σύνορα και εξασφάλισε πολλαπλή στήριξη αποσπώντας δήλωση για ταύτιση ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων. Φαίνεται η Ευρώπη να καταλαβαίνει την κατάσταση και μένει να δούμε στην πράξη τις επόμενες ενέργειες.*Το video έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Gepostet von Σόνια Τάνταρου Κρίγγου am Dienstag, 3. März 2020

Περισσότερα Άρθρα

Την τελευταία της πνοή άφησε η ηθοποιός Βούλα Χαριλάου

Πριν λίγες ημέρες άφησε την τελευταία της πνοή η ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Βούλα Χαριλάου, σε ηλικία 90 ετών. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας. «Έφυγε αυτό το κρυστάλλινο υπέροχο πλάσμα που ευτυχώς γνώρισα κι αγαπηθήκαμε, η Βούλα Χαριλάου… Δεν μας ειδοποίησε κανείς εδώ και δύο […]

Αγρυπνία και επιμνημόσυνη δέηση για τους κοιμηθέντες Δικηγόρους Ναυπλίου

Τιμώντας για τέταρτη χρονιά τον Άγιο των Δικηγόρων, Δικηγόρο (Δικολόγο – Ρήτορα) στο επάγγελμα και κατόπιν Επίσκοπο Αντιοχείας, ΑΓΙΟ ΦΙΛΟΓΟΝΙΟ, θα τελεστεί Ιερά Θεία Αγρυπνία και επιμνημόσυνη δέηση για τους κοιμηθέντες Δικηγόρους μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, την παραμονή της εορτής του, την 19η Δεκεμβρίου 2018 στην Ιερά Μονή Παναγίας Κατακεκρυμμένης Άργους (Πορτοκαλούσας)