19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σύγκρουση ΙΧ μετωπική στην Πατρών-Πύργου, προκλήθηκε φωτιά στο ένα όχημα.


Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αμαλιάδας μετά από μετωπική σύγκρουση ΙΧ που συνέβη περίπου στις 15:30 την Παρασκευή στην Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Μαραθιάς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός ενός ΙΧ επιβατηγού φέρεται να έκανε αναστροφή στην εθνική οδό και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο ΙΧ επιβατηγό, στο οποίο επέβαινε τριμελής οικογένεια, με ένα κοριτσάκι.

Στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα μετά τη σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά και επενέβησαν οι πυροσβέστες της Π.Υ. Αμαλιάδας, άμεσα. Στο τροχαίο ατύχημα επιλαμβάνεται το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας.

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία / Διεθνής Ημέρα Μνήμης Εργατών

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία», με στόχο την επικέντρωση του διεθνούς ενδιαφέροντος στα θέματα πρόληψης ατυχημάτων και επαγγελματικών ασθενειών. Σύμφωνα με στοιχεία της ΔΟΕ: Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας: 23 ταινίες από όλο τον κόσμο στη φετινή 79η «Mostra» 2.000.000 άνθρωποι χάνουν […]

Συγχαρητήρια επιστολή για την ολοκλήρωση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων

Με την ολοκλήρωση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων  και τη λήξη της φετινής χρονιάς, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τις μαθητικές ομάδες και τους εκπαιδευτικούς που υλοποίησαν κάθε μορφής δημιουργικές δραστηριότητες και καινοτόμα προγράμματα. Το σχολικό έτος 2020-2021, ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω της μακροχρόνιας αναστολής λειτουργίας των σχολείων […]