19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σύλληψη ανδρόγυνου ύστερα από καταγγελία ανήλικης για βιασμό

Ανδρόγυνο από το Πακιστάν συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελία 15χρονης ομοεθνούς τους ότι έπεσε θύμα βιασμού και εκβίασης.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ανήλικη στην αστυνομία, έγιναν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστόπουλου, στα Διαβατά.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν ένας 36χρονος και μία γυναίκα 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου και εκβίαση από κοινού.

«Ο 36χρονος, με τη συνδρομή της 31χρονης ενήργησε με χρήση βίας γενετήσια πράξη κατά της ανήλικης, ενώ νωρίτερα απαίτησαν απ’ αυτήν 2.000 ευρώ προκειμένου να της επιτρέψουν να αποχωρήσει» αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών ο καθηγητής Χρήστος Μπούρας

Νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών εξελέγη ο καθηγητής, Χρήστος Μπούρας, ο οποίος επικράτησε στον επαναληπτικό γύρο των εκλογών του καθηγητή Νικόλαου Καραμάνου. Ο Χρήστος Μπούρας, ο οποίος είναι καθηγητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής έλαβε 345 ψήφους, έναντι 283 που έλαβε ο καθηγητής Βιοχημείας και Οργανικής Βιοχημικής Ανάλυσης, Νικόλαος Καραμάνος. Στην εκλογική διαδικασία την […]

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: «Τέμπη» υπάρχουν και στην Πελοπόννησο

Όσο και να προσπαθεί η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια, να το ρίξουν σε ανθρώπινο λάθος, ο λαός και η νεολαία φωνάζουν για προδιαγεγραμμένο έγκλημα. Όσο και να γίνεται προσπάθεια, να φορτωθούν όλα στο τελευταίο τροχό της άμαξας ο λαός και η νεολαία ξέρει και βροντοφωνάζει ότι, ευθύνονται αυτοί που κυβερνούν και κυβέρνησαν τη χώρα. Γιατί […]