19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σύλληψη για ναρκωτικά στο Άργος

 

Συνελήφθη, χθες (27.9.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τον Τελωνειακό Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες (27.9.2019) το μεσημέρι, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του και σε αύλειο χώρο αυτής, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:

 

  • -66- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως τριών (3) μέτρων,
  • ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -570- γραμμαρίων,
  • τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης σε ξερή μορφή και
  • ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -2- κιλών.

Η ποσότητα λαθραίου καπνού, θα σταλεί στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών.

 

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Στους 148 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε άνδρας στο ΝΙΜΤΣ

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τον κορονοϊό και πλέον είναι στους 148, καθώς κατέληξε άνδρας 75 ετών στο ΝΜΙΤΣ σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 75χρονος άφησε την τελευταία του πνοή από σηπτική καταπληξία στις 06:20, ενώ νοσηλευόταν εκτός ΜΕΘ, σε απλή κλίνη, χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Ο άτυχος άνδρας […]

Τροχαίο ατύχημα στο Ναύπλιο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο νωρίτερα στο Ναύπλιο όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο παρέσυρε μια γυναίκα που κινούνταν πεζή, στην είσοδο του super market στην οδό 28ης Οκτωβρίου στο Ναύπλιο. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα οδηγός ανέβαινε την ανηφόρα με κατεύθυνση το νεκροταφείο Ναυπλίου και η γυναίκα πεζή προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο κάθετα με αποτέλεσμα […]