19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σύλληψη νεαρού για κάνναβη και σιδερογροθιά

Συνελήφθη, χθες (25.8.2019) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -7,9- γραμμαρίων περίπου και μία (1) σιδερογροθιά, τα οποία κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Περισσότερα Άρθρα

Βρέθηκε η 14χρονη που εξαφανίστηκε από δομή παιδικής προστασίας

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 14χρονης από κρατική δομή παιδικής προστασίας στα Ιωάννινα. Η ανήλικη εξαφανίστηκε στις 07.10.2022. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της στις 08.10.2022 κατόπιν εισαγγελικής εντολής. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στη Στέλλα Νίκη Θ. για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Βοήθεια προς το συσσίτιο που οργανώνει η Ευαγγελίστρια Ναυπλίου.

Εν όψει των Χριστουγέννων ο π. Ελευθέριος Μίχος απευθύνει έκκληση για βοήθεια προς το συσσίτιο που οργανώνει η Ευαγγελίστρια Ναυπλίου. «Σε λίγες μέρες θα εορτάσουμε την γέννηση του Χριστού. Θα πρέπει όλοι μας να δούμε και να βιώσουμε το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων. Να ζήσουμε Χριστούγεννα με τον Χριστό. Να αποτελέσουν για όλους μας αυτά […]