17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου: Να βρεθεί η χρυσή τομή και να μην οδηγηθεί ο κλάδος σε αφανισμό

Η Εστίαση για άλλη μια φορά έχει βρεθεί στο επίκεντρο των τελευταίων εξελίξεων και παρόλο που έχει χτυπηθεί πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και που ακόμα περιμένει τα μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση στους βασικούς πυλώνες στήριξης ( Επιδότηση Ασφαλιστικών Εισφορών, Μονοψήφιο συντελεστή ΦΠΑ κ.α), ακούγεται ότι θα θεσπιστεί ωράριο μέχρι τις 23:00 σε όλο τον κλάδο.

Καλούμε την Κυβέρνηση σε άμεση συνάντηση με τα αρμόδια όργανα της Εστίασης ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να μην οδηγηθεί ο μεγαλύτερος κλάδος σε αφανισμό.

Η μη συμμόρφωση κάποιων δεν είναι μόνο δική μας ευθύνη. Πριν καταδικάσουμε τις παραβατικές συμπεριφορές, ας αναλογισθούμε και τι ποσοστό αυτής της συμπεριφοράς αντιστοιχεί σε όλους. Γι αυτό δεν θα πρέπει να έχουμε ισοπεδωτική λογική και πρακτική του οδοστρωτήρα. Είναι υπόθεση όλων και έχουμε υποχρέωση να τηρήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα αναλαμβάνοντας όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν.

Λάθη έχουν γίνει εκατέρωθεν.

Ήρθε η ώρα να χτίσουμε ένα πλαίσιο συνεργασίας και δημιουργίας αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και επιχειρήσεων και να θέσουμε νέες βάσεις για το μέλλον όλων μας.

Διάθεση υπάρχει, συνεργασία όχι. Ας γίνει η αρχή.

Εμείς προς το παρόν είμαστε ακόμα εδώ !!!

Περισσότερα Άρθρα

“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” – Νέος υποψήφιος ο Ηλίας Δουδούμης του Αθανασίου και της Ελπινίκης

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”  μεγαλώνει και ισχυροποιείται! ΜΑΖΙ ΜΑΣ και ο Ηλίας Δουδούμης του Αθανασίου και της Ελπινίκης. Ο Ηλίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δαλαμανάρα. Εργάζεται ως εποχικός πυροσβέστης. Είναι πανελλήνιος Πρωταθλητής TAEKWONDO (τάε κβον ντο) δύο συνεχόμενες χρονιές το 2005 και το 2006 Αγαπάει την πόλη του,  γι’ αυτό εντάσσεται στην “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”, με την παράταξη δηλαδή  που […]

Σατιρικό σκίτσο στο Charlie Hebdo έγινε ο Ερντογάν

Στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφιερώνει το πρωτοσέλιδό του το σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo. Στο σκίτσο του, εικονίζει τον Τούρκο πρόεδρο να «κρυφοκοιτάει» κάτω από τη φούστα μιας μουσουλμάνας και να αναφωνεί: «Ωωω, ο Προφήτης!». Στη λεζάντα του πρωτοσέλιδου, το Charlie Hebdo γράφει χαρακτηριστικά: «Ερντογάν: στην ιδιωτική του ζωή είναι πολύ αστείος». Το πρωτοσέλιδο […]