19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σύσκεψη του Παναγιώτη Νίκα με αντιπεριφερειάρχες για θέματα συντονισμού

Ο συντονισμός σε μια ενότητα βασικών θεμάτων αποτέλεσε το αντικείμενο της σημερινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Στην εν λόγω σύσκεψη, στην οποία μετείχαν όλοι οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες, συζητήθηκε ειδικότερα ο συντονισμός σε θέματα όπως η πολιτική προστασία, ο καθαρισμός των ρεμάτων, οι αναλήψεις δαπανών, καθώς και τα έργα όλων των προγραμμάτων.

Επίσης συζητήθηκε το ζήτημα του συντονισμού που πρέπει να υπάρχει ως προς την προετοιμασία για την ένταξη έργων -περί την άνοιξη του 2020- στο αναθεωρημένο ΕΣΠΑ/ΠΕΠ, ενώ εξετάστηκε και το θέμα της χρήση και της κίνησης εν γένει των υπηρεσιακών οχημάτων για το οποίο, όπως τονίστηκε, προτεραιότητα θα δίνεται στην εξυπηρέτηση των υπαλλήλων και των υπηρεσιών.

Περισσότερα Άρθρα

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 1 Ιουλίου

Σαν σήμερα 1η Ιουλίου συνέβησαν τα εξής 1828: Αρχίζει η λειτουργία της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, με την επωνυμία «Λόχος Ευελπίδων», διοικητή τον Ιταλό Λοχαγό Σαλτάλι και ανώτερο επόπτη τον Βαυαρό συνταγματάρχη Εϊδεκ. 1899: Γεννιέται ο Κωνσταντίνος Τσάτσος, Έλληνας φιλόσοφος και Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. 1932: Δύο μήνες μετά τη χρεοκοπία της Ελλάδας, διοργανώνεται συλλαλητήριο στο […]

Μεγάλο αθλητικό έργο στην Αρκαδία από την Περιφέρεια

Το εργολαβικό συμφωνητικό για την έναρξη του έργου «Κατασκευή Αθλητικού Κέντρου Ε.Π.Σ.Α.», στο γήπεδο της Νεστάνης, υπογράφτηκε την Τετάρτη (30/6/2021). Πρόκειται για ένα έργο το οποίο προετοιμάστηκε από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΤΑΠΤοΚ και πλέον, μετά την υπογραφή της σύμβασης, αναμένεται άμεσα να εκκινήσουν οι εργασίες. Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης κ. Παναγιώτης Νίκας ευχήθηκε το […]