17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σύσκεψη Φ.Ο.Δ.Σ.Α.: Πέρασε η πρόταση Καμπόσου για αναβολή

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη των μελών του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου (Φ.Ο.Δ.Σ.Α.)

Ο Πρόεδρος κ. Σταύρος Αργειτάκος τοποθετήθηκε σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική για το έτος 2020- δηλαδή, το πόσο θα κοστίσει η προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου στους δημότες.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσος αναφέρθηκε στην «ασάφεια» σχετικά με τα ανακυκλώσιμα υλικά που τελικώς ίσως εκτοξεύσει το κόστος διαχείρισης ζητώντας να αναβληθεί το θέμα προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις.

Αρκετοί ήταν οι Δήμαρχοι που συμφώνησαν με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών λέγοντας ότι χρειάζονται περισσότερες διευκρινήσεις σε σχέσει με το τη θα πληρώνουν οι δημότες τους.

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ Λαγός αντέδρασε απέναντι στην πιθανή αναβολή του θέματος λέγοντας χαρακτηριστικά, πως το θέμα “καίει την Τρίπολη”.

Ύστερα από περίπου δύο ώρες το σώμα αποφάσισε να αναβάλει το θέμα και να επανέλθει σε νέα συνεδρίαση για την ψήφιση του.

Τέλος να τονίσουμε ότι η ψήφιση του θέματος αφορά το κόστος που επιφέρει σε Δήμους η δημιουργία ΣΜΑ και το ποσοστό της ανακύκλωσης και όχι για το αν θα γίνει το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ.

ΠΗΓΗ: pna

Περισσότερα Άρθρα

Τίμησαν την Εθνική Αντίσταση στο Ναύπλιο

Εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Αντίστασης πραγματοποιήθηκε  στο Ναύπλιο. Στις 10.00 το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος από τον π. Παναγιώτη Κιντή και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας, ενώ έψαλε ο Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου και Πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αργολίδας Δημήτριος Καρκαλάτος. Στην συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση […]

Κάντε το καθιστικό σας να δείχνει μεγαλύτερο

  Αν στο σπίτι σας διαθέτετε ένα σχετικά μικρό σαλόνι σίγουρα αυτό αποτελεί πρόβλημα για εσάς, ειδικά όταν σκέφτεστε πώς θα μπορούσατε να το διακοσμήσετε. Οι μικροί χώροι δεν μας επιτρέπουν να τοποθετήσουμε πολλά έπιπλα και διακοσμητικά, τα λίγα τετραγωνικά αποτελούν έναν βασικό περιορισμό στις επιλογές μας. Ίσως από την άλλη, η βασική σας έγνοια […]