12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Αναρτήθηκαν στο Taxisnet

Τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2021 βρίσκουν από σήμερα, Παρασκευή 13.11.2020, στο Taxisnet οι ιδιοκτήτες οχημάτων.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ για τα τέλη κυκλοφορίας:
Το φετινό ειδοποιητήριο, που είναι διαθέσιμο από σήμερα για τους ιδιοκτήτες οχημάτων για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2021, περιλαμβάνει και έναν QR Code.

Σκανάροντας τον κωδικό αυτό, οι φορολογούμενοι μπορούν να πληρώνουν εύκολα τα τέλη, μέσω mobile banking, χωρίς να γράφουν τον κωδικό πληρωμής και το ποσό.

Η ΑΑΔΕ συνιστά στους υπόχρεους να ακολουθούν τη συγκεκριμένη διαδικασία, αποφεύγοντας την επίσκεψη στα υποκαταστήματα των τραπεζών και των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Όμως, και οι πολίτες, οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο και επισκέπτονται τις τράπεζες για να πληρώσουν, μπορούν να κάνουν χρήση του QR Code στα μηχανήματα αυτόματων πληρωμών.

Περισσότερα Άρθρα

Tα ζώδια σήμερα 5 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ Κριέ, αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις όμορφα γιατί απολαμβάνοντας μικρά καθημερινά πράγματα θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή καθώς οι αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου και φροντίζουν να σε μπερδεύουν και να ρίχνουν την ψυχολογία σου. Επαγγελματικά – οικονομικά Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, […]

ΣΟΝΙΑ ΤΑΝΤΑΡΟΥ ΚΡΙΓΓΟΥ: Διεκδικούμε Ισχυρή Ελλάδα, Ισχυρή Αργολίδα!

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στις εκλογές της 21ης Μαΐου ψήφισαν σταθερότητα και συνέχεια. Στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη επίλεξαν να συνεχίσουμε μπροστά. Οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους επιβεβαίωσαν το θετικό αντίκτυπο που είχε η πρώτη τετραετία διακυβέρνησης της χώρας στην πλειοψηφία των πολιτών. Τα αποτελέσματα επίσης αποδεικνύουν ότι είχε […]