19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τέλος ο Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό!

Ο Τσάβι Πασκουάλ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μετά και την συντριβή στην Μαδρίτη! Βόβορας κι Αλβέρτης στον πάγκο με Αρμάνι.

Μέσα στις επόμενες ώρες, μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών!

Οι συνεχόμενες άσχημες εμφανίσεις των «πρασίνων» στην Euroleague αποτέλεσαν το ποτήρι που ξεχείλισε για τον 46χρονο τεχνικό, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον «πράσινο» πάγκο ύστερα από 26 μήνες!

Μάλιστα οι «πράσινοι» έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον υποψήφιο αντικαταστάτη του, όπερ και σημαίνει ότι η αλλαγή της σκυτάλης θα είναι άμεση.

Φυσικά πολύ κοντά στην έξοδο βρίσκονται, τόσο ο Στεφάν Λάσμε, όσο και ο Τζέιμς Γκιστ, ενώ δυσοίωνο θα πρέπει να θεωρείται και το μέλλον του Λούκας Λεκαβίτσιους.

Οι μέχρι πρότινος συνεργάτες του, Γιώργος Βόβορας – Διαμαντής Παναγιωτόπουλος και ο  Φραγκίσκος Αλβέρτης θα κοουτσάρουν την ομάδα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο!

ΠΗΓΗ: gazzetta

Περισσότερα Άρθρα

“Άστραψε και βρόντηξε” ο Λευτέρης Πετρούνιας για την ΕΡΤ: Είναι ατόπημα και άδικο

Την απογοήτευσή του για τη μη μετάδοση της προσπάθειάς του στους προκριματικούς των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο εξέφρασε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ο Λευτέρης Πετρούνιας. Συγκεκριμένα, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθειά του, λέγοντας: «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός […]

Ανδριανός για τη μεταφορά στο Ναύπλιο της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης: «Μεγάλη τιμή για τον τόπο μας, αναγνώριση του δυναμισμού του αργολικού χάντμπολ και των δυνατοτήτων της Αργολίδας»

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθη στην τελετή μεταφοράς στο Ναύπλιο της έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης. Ο κ. Ανδριανός στη σύντομη ομιλία του υπογράμμισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Θέλω να καλωσορίσω στο Ναύπλιο και την Αργολίδα τους αξιωματούχους της χειροσφαίρισης – τον Πρόεδρο της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ζόραν Ραντόϊτσιτς, τον […]