14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τί δήλωσαν στο Πόθεν Έσχες οι τρεις βουλευτές Αργολίδας το 2018

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα από την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, συνολικά 1.072 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του έτους 2019 (χρήση 2018) των πολιτικών προσώπων και θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής.

  Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, ο έλεγχος τους είναι σε εξέλιξη.

Πρόκειται για τις δηλώσεις των: Πρωθυπουργού – Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων (που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση) – Υπουργών – αναπληρωτών Υπουργών – Υφυπουργών – βουλευτών – ευρωβουλευτών-Περιφερειαρχών – Δημάρχων – όσων διαχειρίζονται τα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση

Στη συνέχεια παραθέτουμε τις δηλώσεις των τριών βουλευτών της Αργολίδας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δηλαδή των Γιάννη Ανδριανού, Γιάννη Γκιόλα και Γιάννη Μανιάτη (με αλφαβητική σειρά): 

 

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝ Δήλωση

 

 

ΓΚΙΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝ Δήλωση

 

 

ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση

Περισσότερα Άρθρα

Την Πέμπτη 12/8 στις 12:00 η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού

Την Πέμπτη 12 Αυγούστου, στις 12:00, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα των πυρκαγιών. Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Κέντρα περιποίησης νυχιών: Με αυτό τον τρόπο θα λειτουργήσουν – Τα ραντεβού και τα SMS

Αύριο Τρίτη (15/12) ανοίγουν τα κέντρα περιποίησης νυχιών και το υπουργείο Ανάπτυξης έκανε γνωστό τον τρόπο λειτουργίας τους. Οι πελάτες θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού και να στέλνουν SMS προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Το ωράριο στα κέντρα περιποίησης νυχιών είναι το ίδιο με εκείνο των κομμωτηρίων, δηλαδή μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) από τις 7 το πρωί […]