17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τί συζήτησαν σήμερα στην Ερμιονίδα Μαλτέζος – Καλογεροπούλου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου επισκέφθηκαν σήμερα την Ερμιονίδα και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αναστάσιο Γανώση.

Έγιναν γόνιμες συζητήσεις ώστε να μπουν θέματα στο «αυλάκι» για την ανάδειξη του φυσικού πλούτου της Ερμιονίδας με σκοπό την αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών.

Ο κ.Μαλτέζος και η κ.Καλογεροπούλου ανέλαβαν να φέρουν στο προσκήνιο όλα τα προβλήματα που του έθεσε ο Δήμαρχος σε μια προσπάθεια να δοθούν λύσεις ανάπτυξης για όλους τους κατοίκους που ζουν στην Ερμιονίδα.

Περισσότερα Άρθρα

Κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στην Αίγινα

Τον εντοπισμό κρούσματος του επικίνδυνου κορονοϊου στην Αίγινα γνωστοποίησε ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Ζορμπάς. Πρόκειται για ξένο υπήκοο, ο οποίος διακομίστηκε στην Αθήνα. Στη χώρα εισήλθε οδικώς και έφθασε στο ξενοδοχείο στις 2/8 έχοντας προσκομίσει τεστ αρνητικό στον κορονοϊό με ημερομηνία 30/7. Ωστόσο κατά την άφιξη του δήλωσε αδιαθεσία και παρέμεινε όλες τις ημέρες […]

Αργολίδα :Κάθετη πτώση των κρουσμάτων κορονοϊού σήμερα

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορονοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2021 (ώρα 15:00). Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.225 , εκ των οποίων 7 […]