16 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: Να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στην Ερμιονίδα για να κερδίσουμε την ελευθερία μας

Το αίτημα μου, απευθύνεται τόσο στις υπηρεσίες υγείας της Π.Ε Αργολίδας όσο και στην διοίκηση του Δήμου μας ώστε να προγραμματιστούν, επαναλαμβανόμενες δωρεάν εξετάσεις rapid test στα κεντρικά σημεία του δήμου μας. Η εντατικοποίηση των ελέγχων αποτελεί την απαραίτητη προϋπόθεση για να κερδίζουμε την πραγματική μας ελευθερία και να προωθήσαμε το μήνυμα, ότι στην Ερμιονίδα δεν υπάρχουν εστίες covid 19. Όπως αυτό που χρειάζεται είναι, να υπάρχουν προκαθορισμένες, επαναλαμβανόμενες  επισκέψεις σε τακτά χρονικά διαστήματα (τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα) για να κερδηθεί το στοίχημα τόσο του ποσοτικού όσο και του ποιοτικού ελέγχου.

Σίγουρα στην επαγγελματική ζωή ορισμένων ανθρώπων έχει εισαχθεί το self test για το covid 19 σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας, όμως αυτό δεν ακυρώνει την αναγκαιότητα οι υπηρεσίες υγείας του τόπου μας να προγραμματίσουν τακτικές εβδομαδιαίες επισκέψεις στην Ερμιονίδα, με το κύρος του επιστημονικού φορέα που διαχειρίζεται τα διαγνωστικά τεστ (rapid test). Είναι υποχρέωση της πολιτείας η διασπορά των υπηρεσιών ιδιαίτερα τώρα στα πλαίσια έναρξης της τουριστικής περιόδου. Πρέπει να κερδηθεί το στοίχημα της «καθαρής-ασφαλής» Ερμιονίδας ως τόπο προορισμού για τον εσωτερικό και εξωτερικό τουρισμό.

Η επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας θα συντελεστεί με τις εξής προϋποθέσεις , ατομική ευθύνη από όλους, με το στοίχημα του εμβολιασμού, με τους συνεχείς ελέγχους (test) όλων των ειδών, με την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων. Το αίτημα μου αυτό ,η δημοσιοποίηση του αποτελεί την αναγκαία συνθήκη για να κερδίσουμε την ελευθερία μας και μα χαρούμε σιγά-σιγά τις χαρές της νέας κοινωνικοποίησης μας και φυσικά για να ξαναδουλέψουν με ασφάλεια  και με το καλύτερο δυνατόν τρόπο οι τουριστικές  επιχειρήσεις του τόπου μας.

Με εκτίμηση

Τάσος Λάμπρου

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

Περισσότερα Άρθρα

4,4 εκατομμύρια SMS μέσα σε 3 μέρες δέχθηκε το 13033

Μεγάλος είναι ο αριθμός των πολιτών που επιλέγουν την αποστολή SMS στο 13033 για την κατ’ εξαίρεση μετακίνησή τους, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον νέο κορωνοϊό. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία που παραθέτει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: – Κατά το πρώτο 24ωρο λειτουργίας της (από τις 6 […]

Οι σημερινοί αγώνες στον 4ο Όμιλο της Γ΄Εθνικής

Γ Εθνική Ανδρών (25η αγωνιστική) Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτέλεσμα ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ ΑΟ Κυριακή 23/04/23 16:00 ΜΥΚΟΝΟΣ Α.Ε – ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ Κυριακή 23/04/23 16:00 ΙΑΛΥΣΟΣ ΓΑΣ – ΠΑΤΡΑΙ ΑΠΣ Κυριακή 23/04/23 16:00 ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ – ΡΟΔΟΣ ΑΣ Κυριακή 23/04/23 16:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ – ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ ΑΟ Κυριακή 23/04/23 16:00 ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ Κυριακή […]