23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τατούλης-Νικολάκου έτοιμοι για “κλεφτοπόλεμο” στο Περιφερειακό Συμβούλιο

σωτηρια παπαδοπουλου

 

Πρώτη συνεδρίαση σήμερα του Περιφερειακού Συμβουλίου και συγκεκριμένα ειδική συνεδρίαση , προκειμένου να εκλεγεί το Προεδρείο και η Οικονομική Επιτροπή.Νομίζω από τις συμπεριφορές των επικεφαλής των παρατάξεων αντιλαμβανόμαστε τι πρόκειται να ακολουθήσει στις επόμενες.

Η παράταξη του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πέτρου Τατούλη δια των “αρχηγών” της Τατούλη και Νικολάκου έδειξαν πως δεν πρόκειται να ακολουθήσουν κλίμα  συναίνεσης, ειδικά στο θέμα του προσώπου του Προέδρου, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε αμφιλεγόμενη προσωπικότητα τον Μανώλη Σκαντζό, έναν άνθρωπο που έχει διατελέσει Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, επί πολλά συναπτά έτη δημοτικός σύμβουλος και Διευθυντής στο Παναρκαδικό. Όσοι όμως έχουν παρακολουθήσει το προηγούμενο διάστημα ξέρουν καλά πως ο Π.Τατούλης επί της ουσίας τοποθετήθηκε προσωπικά και λειτουργώντας με το θυμικό του και όχι με πολιτικά κριτήρια, μαζί με την Ντίνα Νικολάκου και με τις παρεμβάσεις τους έδειξαν πως το κλίμα θα είναι πολεμικό.

Η Ντίνα μην αφήνοντας τις παλιές της συνήθειες έκανε μια ακόμα επίθεση στο Νίκο Γόντικα, την ώρα που ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης    τοποθετούνταν και έλεγε για την “αμαρτωλή  Πελοπόννησο Α.Ε.”  για δρόμους  που βυθίζονται και για εργολάβους που πληρώνονται για έργα φαντάσματα. Όσο αφορά την επί της ουσίας απαίτηση του Νίκου Γόντικα να ασκηθούν έλεγχοι νομιμότητας των παραπάνω και όχι μόνο, ποιος μπορεί να του το αρνηθεί, αφού και οι ίδιοι που τους αφορά θα έπρεπε να επιδιώξουν κάθε δυνατό έλεγχο προκειμένου να ξεκαθαριστεί αν όλα έγιναν νόμιμα και ηθικά.

Οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης διατράνωσαν την αντίθεση τους στις τελευταίες νομοθετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης σε σχέση με τις αλλαγές στον Κλεισθένη .

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μίλησε επανειλημμένος για συνεργασία και συναίνεση προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν του Πελοποννησίους  πολίτες και όχι άσκηση μικροπολιτικών για το θεαθήναι .

Σωτηρία Ε.Παπαδοπούλου

Περισσότερα Άρθρα

Ο Σάκης Ρουβάς φτιάχνει πατατάκια και…τρελαίνει τις… ρουβίτσες (video)

Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει ως pop idol να τραγουδάει και να χορεύει στην πίστα και να τρελαίνει τις… ρουβίτσες και όχι μόνο αλλά ο Σάκης Ρουβάς έχει και άλλα ταλέντα! Ο απόλυτος Έλληνας σταρ μένει σπίτι μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και τα 4 παιδιά τους και ζει στιγμές με την οικογένειά του που […]

1ο Christmas run Τρίπολης

Ο Γ.Σ. Αρκαδίας σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου προκηρύσσουν αγώνα τρεξίματος 5.000μ. με το διακριτικό τίτλο «1ο Christmas run Τρίπολης». Πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση δίνονται στο τηλ. 6932535498 Μπόρα – Δημογέροντα Μάχη. Δείτε την αφίσα: