13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04

Καλέσματα

Μπορεί το άτομο που αγαπάτε να μην έχει ακόμη ανταποκριθεί στα ερωτικά σας καλέσματα αλλά το καλό είναι ότι πρέπει να δώσετε χρόνο σε όλους, καθώς υπάρχουν καταστάσεις που δεν γνωρίζετε ακόμη.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05

Οικονομική ροή

Η οικονομική άνεση και οι ευκαιρίες που έρχονται από τις παλιότερές σας δράσεις σίγουρα σας έχουν κάνει πια να σκέφτεστε να πάτε και την προσωπική σας ζωή ένα βήμα πιο κάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06

Επικοινωνίες με τα παλιά

Από σήμερα κιόλας να περιμένετε επικοινωνίες και μια σειρά από διπλωματικές προσεγγίσεις από κάποιον πιο παλιό σας γνώριμο που θέλει να σας μιλήσει για συναισθήματα παλιά και νεότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07

Επιτυχίες

Εχετε το πάνω χέρι σε ερωτικές καταστάσεις και άτομα που έχουν ήδη δηλώσει ότι ζητούν να σας κάνουν ταίρι τους. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες θα δεχτείτε και πιέσεις για να δώσετε ειλικρινείς απαντήσεις.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08

Συντροφικές προτάσεις

Είστε πιο μπερδεμένοι από ποτέ στα αισθηματικά σας. Τώρα που είστε μόνοι ή προσφάτως χωρισμένοι οι περισσότεροι μπορείτε να σκεφτείτε πιο καθαρά για το τι πρέπει να κάνετε ή να μην κάνετε από εδώ και μετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09

Ερωτοφιλίες

Δεν έχετε κανένα λόγο να πάτε κόντρα σε όλα αυτά που ζητά η ψυχή σας. Το να προσπαθείτε συνέχεια να δείχνετε καλοί και να διευκολύνετε τις καταστάσεις μόνο σε λάθος δρόμους θα σας βγάλει.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10

Νέα συναισθήματα

Αν κάνετε λίγη ακόμη υπομονή, θα δείτε την πρακτική μεταστροφή του ανθρώπου σας προς τις απαιτήσεις σας. Ακόμη και όσοι έχουν περάσει από χωρισμό θα καταφέρουν να επανενωθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Συγκρούσεις

Δεν ανήκετε και στα πιο εύκολα ζώδια. Αυτό είναι πιθανόν να σας φέρει σε λεκτικές συγκρούσεις με τον σύντροφό σας τις επόμενες ημέρες. Τουλάχιστον ακούστε τι έχει να σας πει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Ειδήσεις

Αναπάντεχες ειδήσεις έρχονται από τον κοινωνικό σας περίγυρο, που θα σας εκπλήξουν. Κάποιος που εδώ και καιρό έχει συναισθήματα για εσάς θέλει να σας τα εξομολογηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01

Οικογένεια, συγγενείς

Κάποιος που επηρεάζει την κρίση σας ίσως και να σας έχει βάλει σε λάθος δρόμους σκέψης. Δείτε την απτή πραγματικότητα και διορθώστε τυχόν αδικίες σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Επανασυνδέσεις

Είστε ανάμεσα σε δύο ερωτικές διαδρομές, που όμως σας έχουν γεμίσει με τύψεις και ενοχές. Αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορέσετε για πολύ ακόμη να το κρατήσετε σαν κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03

Εξομολογήσεις συναισθημάτων

Έχετε κάνει όλα τα πιθανά και απίθανα για να φέρετε πιο κοντά σας το άτομο που αγαπάτε και υποσυνείδητα πιστεύετε ότι αυτό είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Οι επόμενες μέρες θα σας δικαιώσουν.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 16 Μαΐου

Κριός Η Πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιούνται στον τομέα των οικονομικών σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και εκκρεμότητες που θα επανέλθουν στο προσκήνιο. Οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και σε άλλα πρόσωπα πρέπει να τις χειριστείτε δίκαια και προσεκτικά. Ταύρος Αν έχετε μακροχρόνια σχέση, προσέξτε πολύ. Η Πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης την […]

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 10 Νοεμβρίου

Κριός    Νιώθετε αδικημένοι. Η σύγκρουσή της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη και τον Κρόνο δείχνει πως πληγώνεστε και αντιδράτε με θυμό. Οι περιορισμοί και η οικονομική ανασφάλεια σας πιέζουν. Ταύρος   Ένταση στην δουλειά. Μέρα έντασης για μία σημαντική επαγγελματική συνεργασία σας. Συγκρατηθείτε και απαντήστε στην ένταση με ηρεμία ή  καλύτερα αφήστε το για μια άλλη μέρα. […]