15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Η μέρα θα έχει μια σειρά από ευχάριστα γεγονότα, που θα σας λύσουν πολλές απορίες για τον άνθρωπο που ενδιαφέρεστε, άσχετα αν στο μεταξύ σας τώρα υπάρχουν πολλά εμπόδια.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Eχετε λίγο πια χρόνο για να δώσετε κάποιες απαντήσεις σε αυτά που σας ζητά ο πρώην σας, που επιθυμεί να βρείτε τον τρόπο για να ξαναγίνετε ζευγάρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Δεν χρειάζεται να λέτε σε όλους τους τι δύσκολα που περνάτε μέσα στη σχέση σας και με τον άνθρωπό σας. Με τον ανάδρομο Ερμή προσεχώς, το πιο πιθανόν είναι να φτάσουν στα αυτιά του και να έχετε παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μπορεί ήδη να λαμβάνετε ειδήσεις και κουτσομπολιά για κάποιον πρώην εραστή σας και την προβληματική του ερωτική ζωή. Σε λίγες ημέρες θα έχετε και τον ίδιο να σας πολιορκεί.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Πολλές οι επιτυχίες που έρχονται στον επαγγελματικό σας στίβο και που θα σας προσφέρουν την άνεση για να μπορέσετε να κλείσετε κάποιους άσχημους κύκλους του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Εχετε δεχθεί πολλές απορρίψεις από το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά δεν θα σταματήσετε μέχρι τελικά να το καταφέρετε να σας δώσει την καρδιά του. Λίγo υπομονή.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Αν έχετε ακόμη κάποια συναισθήματα για τον άνθρωπο που κάποτε ήσασταν μέσα σε σχέση, τότε θα πρέπει να τα διαχειριστείτε μέσα από λυτρωτικές δράσεις. Οι φίλοι είναι δίπλα σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Υπάρχουν κάποια πλάνα μέσα στο κεφάλι του αγαπημένου σας που αφορούν δεσμεύσεις – οικογένεια και παιδιά, που θέλει να τα συζητήσει μαζί σας. Ακούστε και απαντήστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μάλλον το άτομο που έχετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή έχει ήδη δείξει μια τάση τεμπελιάς και αυτό σας έχει κάνει να δείτε τα πράγματα λίγο πιο καθαρά. Οι μέρες θα σας φέρουν κοντά σε διαλόγους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Αυτός ο νέος και δυνατός έρωτας που ζείτε σάς έχει ανανεώσει σε κάθε πιθανό επίπεδο. Το καλό είναι ότι μπορείτε και να πάτε και σε κάτι πιο σοβαρό πια. Τα οικονομικά σας έχουν πρόοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μη χάνετε το χρόνο και τη διάθεσή σας για καταστάσεις που στο παρελθόν έχουν πονέσει την καρδιά σας. Ξέρετε τι θέλετε και σίγουρα μπορείτε να τα βρείτε. Ολα τα άλλα, απλά ξεχάστε τα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Υπάρχουν πολλοί που σας κοιτούν και θέλουν να σας πλησιάσουν με κάποια ερωτική διάθεση, αλλά εσείς ακόμη δεν δηλώνετε και απόλυτα έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Ο χρόνος είναι σύμμαχός σας.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Ηλικιωμένος καταπλακώθηκε από τρακτέρ στην Πραιτώρια

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:00 το απόγευμα σε δρόμο της περιοχής Πραιτώρια του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων στο Ηράκλειο. Άγνωστο πώς, ηλικιωμένος άνδρας φέρεται να καταπλακώθηκε από τρακτέρ. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, δυστυχώς όμως ήταν ήδη νεκρός. Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν αστυνομικοί, για τη διερεύνηση των […]

Χωρίς εκδηλώσεις προς το παρόν, λόγω κορονοϊού ο “ΔΑΝΑΟΣ”

Λόγω της συνεχιζόμενης εφαρμογής των μέτρων αποφυγής συνωστισμού και ματαίωσης εκδηλώσεων συμμετοχής κοινού σε κλειστούς χώρους, ο Σύλλογός μας δεν μπορεί -προς το παρόν- να προγραμματίσει τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του. Η λειτουργία της βιβλιοθήκης μας όμως συνεχίζεται από 10.οο – 13.οο καθημερινά τις εργάσιμες μέρες και με τα γνωστά μέτρα ασφαλούς εισόδου και παραμονής στον […]