19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 4 Ιουλίου

Μια ιδιαίτερη Νέα Σελήνη θα συντελεστεί στις 10/07 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω. Παλιές και νεότερες σχέσεις, φιλικές και επαγγελματικές, θα αναδείξουν πλέον τα πιο ποιοτικά και δυναμικά τους χαρακτηριστικά, που θα δώσουν μόνιμο στίγμα τους προσεχείς μήνες.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04
Άνεση

Υπάρχει πολύ παρασκήνιο μέσα στη σχέση σας, αλλά και ενός άλλου ατόμου από το παρελθόν σας. Θα πρέπει να διώξετε το συννεφάκι του ρομαντισμού και να δείτε τι και ποιος σάς ταιριάζει τελικά.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05
Συναισθηματικές επιστροφές

Εσείς πια δεν ψάχνετε για συμπληρώματα ζωής και αγάπης. Επιθυμείτε έναν άνθρωπο που να μπορεί να σας κάνει και πάλι να αισθανθείτε ασφαλείς αισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/063
Νέα ταίρια

Είναι μια εξαιρετική περίοδος που έχετε καλύτερη ψυχολογία που θα σας ωθήσει να κάνετε βήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στα αισθηματικά σας θα έχετε πολλές προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07
Επιτυχίες

Ο λόγος σας είναι ισχυρός και αυτό που θα χρειαστεί αυτές τις δύσκολα αστρολογικά ημέρες είναι να τον υποστηρίξετε με δράσεις, ειδικά προς την κατεύθυνση της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08
Αποκάλυψη μυστικών

Εσείς και όλα τα παρελθοντικά άσχημα που συντελέστηκαν ίσως να έχετε ανάγκη να τα φέρετε στην επιφάνεια και να τα συζητήσετε με τον άνθρωπό σας. Προσέξτε μη χαθείτε όμως μόνο μέσα σε αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09
Οικογενειακές αποφάσεις

Είναι ένα ισχυρό αστρολογικό φαινόμενο που σίγουρα θα αναστατώσει κάθε τομέα της ζωής σας, αλλά με καλό τρόπο. Οι σύντροφοι-σύζυγοι που έχουν παγώσει θα έρθουν πιο κοντά!

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10
Επίσημες δεσμεύσεις

Θα κυκλωθείτε από πολλά άτομα που σας αγαπούν και σας θαυμάζουν. Μέσα σε όλους αυτούς θα υπάρξει και ένα ξεχωριστό άτομο που θα σας κεντρίσει την ερωτική σας προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11
Εξομολογήσεις

Ολες οι αλλαγές είναι στρωμένες μπροστά σας. Αυτό που απομένει είναι εσείς να κάνετε τις σωστές επιλογές και στα αισθηματικά, αλλά και στα οικονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12
Συζητήσεις

Οι μέρες μέχρι και τις 19/07 είναι καλές για να ανοίξετε συζητήσεις που θα σας κάνουν και πάλι να είστε αγαπημένοι σύντροφοι και πολύ πιο ενωμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01
Διαδρομές

Οι διαδρομές του μυαλού σας είναι διαφορετικές από αυτές του ανθρώπου σας. Ουδείς όμοιος, αλλά αν αυτό είναι μόνιμο γεγονός, ίσως να σας κάνει απόμακρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01- 19/02
Γάμος και οικογένεια

Η διάθεσή σας έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, ένεκα κάποιων άσχημων καταστάσεων που συντελούνται εδώ και καιρό μέσα στη σχέση σας. Αλλάξτε τες.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03
Επανασυνδέσεις

Οι κουβέντες και τα λόγια πρέπει κάποια στιγμή να παύσουν και να περάσετε σε κινήσεις που θα κάνουν τον άνθρωπό σας να σας αγαπήσει περισσότερο.

ΠΗΓΗ

 

Περισσότερα Άρθρα

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ, την Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, ώρα 4.00 μ.μ, για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΡΑΣ Επικύρωση πρακτικών της 13ης έως και 25ης / 2020 συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου. Έγκριση 2ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2021, Περιφέρειας Πελοποννήσου. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευστάθιος Αναστασόπουλος […]

ΣΑΟΟ: Εορτή της Αναλήψεως στο εξωκκλήσι της Aνάληψης στον Bράχο της Πηγής

Την Πέμπτη 25/5/2023, εορτή της Αναλήψεως  Κυρίου, εορτάζει το εξωκκλήσι της Aνάληψης  στον Bράχο της Πηγής, την φροντίδα και επιμέλεια του oποίου έχει αναλάβει o Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων [ΣΑΟΟ]. Tην παραμονή της εορτής, σήμερα Tετάρτη 24/5, ώρα 7 μ.μ., θα τελεστεί  Mέγας  Eσπερινός μετά  Aρτοκλασίας και Λιτάνευση της  Ιεράς  Εικόνας. Ανήμερα της εορτής, ώρα […]