15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου

Τι μας λένε τα ζώδια σήμερα;

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα βρείτε τρόπους για να λήξετε κάποια οικονομικά σας ζητήματα που έχουν εγκατασταθεί στη ζωή σας μήνες τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Η αγάπη που έχετε για το σύντροφό σας αποδεικνύεται και μέσα από πράξεις. Μέσα στον Μάρτιο θα έχετε συζητήσεις γύρω από συγκατοίκηση ή και γάμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Πολλά αυτά που πρέπει να πείτε στον άνθρωπό σας και να πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Γενικά μια εποχή που θα σας φέρει κοντά σε λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Η αισθηματική σας μοναξιά σάς προσφέρει και περισσότερο χρόνο για να μπορέσετε να λύσετε προβλήματα μέσα στην εργασία, αλλά και τη φιλική σας καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας είναι μόνο αισθηματικές. Δεν θέλετε ακόμη να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον πρώην σας που τη ζητάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Από το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είστε σε μια καλύτερη ψυχολογία. Οι μέρες θα φέρουν θετικές ειδήσεις για την εργασία και τα οικονομικά σας μεγέθη.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Η εύνοια του σύμπαντος σάς κρατάει το χέρι. Χρειάζεται τώρα να διαχειριστείτε τα πάντα με σοφία και εγκράτεια. Το παρελθόν αφήστε το να ξεχαστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δεν σας νοιάζει τι έχει γίνει στο παρελθόν. Είναι τώρα οι καλύτερες ημέρες για το ζώδιό σας. Πιθανόν και ένας κεραυνοβόλος έρωτας να έρθει στο μονοπάτι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν πρέπει να ανοίξετε ακόμη όλα τα χαρτιά σας σε άτομα που έχουν εισέλθει στη ζωή σας και στην καρδιά σας μόνο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Ο λογισμός σας πάει στα παλιά και αυτό είναι μια μόνιμη πια κατάσταση, που δεν σας επιτρέπει να χαρείτε αυτό το καλό παρόν που εσείς οι ίδιοι έχετε χτίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Με τον αστρολογικό ουρανό και τις όψεις υπέρ σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κατεβάσετε τους καθημερινούς σας ρυθμούς. Αυτό θα σας κάνει και ακόμη πιο αρεστούς σε αυτόν που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Έχετε τη δυναμική, και τη δική σας και των άστρων, για να φέρετε καταστάσεις δύσκολες και πάλι στο σημείο που επιθυμείτε. Μην τεμπελιάζετε λοιπόν, πάρτε τις αποφάσεις σας!

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

 

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Ερμιονίδας: Οδηγίες για την εκτύπωση “Βεβαίωσης μετακίνησης για σίτιση αδέσποτων ζώων”

Οι φίλοι των αδέσποτων ζώων που καθημερινά τα φροντίζουν διαθέτοντας αρκετό από τον προσωπικό τους χρόνο, μπορούν στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.kedke.gr να τυπώσουν την «ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ» με βάση τις παρακάτω πληροφορίες. – Ως αρμόδια υπηρεσία ορίζεται η Υπηρεσία Περιβάλλοντος. – Υπεύθυνος του Δήμου : Τσαμαδός Ιωάννης ή Μπίμπας Αριστείδης […]