17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Γρήγορα και εύκολα δεν γίνεται τελικά τίποτα! Μέσα σε αυτές τις περίπλοκές καταστάσεις που ζείτε, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε τα ξεκαθαρίσματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Δεν θα πρέπει πραγματικά να σας νοιάζει καθόλου το τι συμβαίνει στις ζωές των άλλων, και ειδικά του πρώην σας. Εσείς άλλωστε έχετε τους δικούς σας ανεβασμένους ρυθμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μέσα στον ζωδιακό σας μήνα θα πρέπει να κάνετε πολλά περισσότερα από το να κοιτάτε απλά τι κάνουν οι τρίτοι. Εχετε πολλά και σημαντικά σχέδια να ολοκληρώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Αισθάνεστε ήδη κουρασμένοι από όλα αυτά που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες με την αισθηματική σχέση σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να το ξεκαθαρίσετε.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι τελικές σας αποφάσεις θα κριθούν από αυτά που θα πει και θα κάνει το άτομο που αγαπάτε. Εχετε πια βαρεθεί να κάνετε υποχωρήσεις – εκπτώσεις προς το αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Τα συναισθήματά σας έχουν ανέβει επίπεδο. Αυτό είναι και κάτι που πολλούς από εσάς, μέσα σε αυτό το καλοκαίρι, θα σας φέρει κοντά σε έναν γάμο ή και ακόμη τη δημιουργία οικογένειας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Είστε μπερδεμένοι συνεχώς ανάμεσα σε εργασία και κοινωνική ζωή. Αυτό έχει κάνει και το σύντροφό σας να θέλει να σας μιλήσει για το μέλλον σας. Κοιτάξτε και τα οικονομικά σας δεδομένα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Αυτές οι ημέρες θα σας φέρουν πιο κοντά επικοινωνιακά στον άνθρωπο που αγαπάτε, άρα καλό θα ήταν να έχετε τις προτάσεις σας καθόλα έτοιμες. Ο Ιούνιος θα έχει εκπλήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μην δείχνετε και μην δίνετε τα πάντα από την αρχή μιας γνωριμίας. Αφήστε το χρόνο να σας δείξει τι χρειάζεται για να κινηθείτε παράλληλα! Οι φίλοι σας έχουν παράπονα για την απουσία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Με όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας δεν έχετε σίγουρα καταλάβει τα ερωτικά σινιάλα που έρχονται από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο καιρό τώρα. Αυτό το Σαββατοκύριακο κάτι αλλάζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μην δεσμεύετε το χρόνο σας γύρω από άτομα και καταστάσεις που δεν έχουν πρόοδο. Σίγουρα και εσείς από τη μεριά σας πρέπει να βάλετε τα πραγματικά όριά σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μέχρι να λήξει ο Μάιος θα έχετε μια επικοινωνία με το ιδιαίτερο άτομο που αγαπάτε. Εσείς θα πάρετε και την πρωτοβουλία για το πώς θα κινηθείτε μετά! Στην οικογένειά σας έρχεται ένα χαρμόσυνο μήνυμα.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

5ος Αγώνας Δρόμου «Πανγυθειάδα 2023»

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης του Γυθείου και το τμήμα στίβου του Πανγυθεατικού, διοργανώνουν το Σάββατο 20 Μαΐου 2023 τον 5ο αγώνα δρόμου Πανγυθειάδα 2023». Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες για παιδιά και τον γύρο της πόλης ενηλίκων 5 χλμ. Η προκήρυξη της […]

Με το τραγούδι «Το παλικάρι» η Μαργαρίτα Θεοδωράκη είπε τον δικό της «αντίο» στον πατέρα της

Έναν ιδιαίτερα συγκινητικό χαιρετισμό επιφύλαξε για τον πατέρα της η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, την ώρα των επικηδείων. Αντί για λόγο, η Μαργαρίτα άρχισε να τραγουδά τους στίχους του τραγουδιού «Το παλικάρι», σε δικούς του στίχους και μουσική, που ερμήνευσε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Τελειώνοντας το συγκινητικό τραγούδι της, περιορίστηκε να πει: «Θα είσαι πάντα ζωντανός στις καρδιές […]