17 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια σήμερα;

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μέσα στις επόμενες ώρες ο κυβερνήτης σας θα περάσει στον οίκο των Διδύμων. Μια φανταστική εποχή, που σίγουρα θα δείτε τροποποιήσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οσα έχουν ειπωθεί με τον πρώην σας έχουν τελικώς ξεχαστεί και από τους δυο σας. Μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα θα έχετε έναρξη νέων συζητήσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε με την αισθηματική σας ζωή, που έχει μείνει σε μια στασιμότητα. Κοιτάξτε και τα οικονομικά σας, που έχουν απαιτήσεις από εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ανεβάστε τους προσωπικούς σας ρυθμούς και μη χάνεστε μόνο μέσα στις επιθυμίες των άλλων. Σίγουρα και ο άνθρωπός σας σάς υποστηρίζει σε όλα!

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι συναισθηματισμοί και το ζωδιακό σας πυρ είναι σε αντίθετες πορείες. Μάλλον χρειάζεται να προτάξετε προς όλους την τετράγωνή σας λογική άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Τις τελευταίες ημέρες έχετε δει μια αλλαγή στον τρόπο του αγαπημένου σας. Δεν έχετε όμως για κάτι να ανησυχείτε, απλά έχει και τα δικά του προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα χρειαστεί να ανοίξετε σοβαρές κουβέντες με τον άνθρωπό σας για το κοινό σας μέλλον, ίσως και για μια συγκατοίκηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μη μετανιώνετε για το παρελθόν σας. Είναι πια όλο αυτό μια εμπειρία, που θα σας βοηθήσει για να πάρετε προσεχώς τις πιο σωστές αποφάσεις για όλα!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Είστε από τα πιο πεισματάρικα ζώδια και το ξέρετε. Αυτό όμως σας κάνει και να προσπαθείτε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε εργασία και σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Οι παρέες σας έχουν να σας φέρουν κουτσομπολιά για κάποιον από τα παλιά. Δεν χρειάζεται όμως και άμεσα να δώσετε τις σωστές απαντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Οι διαδρομές σας είναι περίπλοκές και κυρίως στην εργασία σας, κάτι που δεν σας αφήνει να δείτε πιο σοβαρά και καθαρά την προσωπική σας ζωή και σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Τις υποσχέσεις που έχετε δώσει στον ίδιο σας τον εαυτό ακόμη δεν τις έχετε πραγματώσει. Αυτό είναι και το κύριο παράπονο από το σύντροφό σας.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Ο πρίγκιπας κι ο φτωχός» μεταδόθηκε από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής σε περιοχές της ελληνικής περιφέρειας

Το κλασικό έργο του Μαρκ Τουέιν «Ο πρίγκιπας κι ο φτωχός», που παρουσιάζεται από το Εθνικό Θέατρο σε θεατρική διασκευή της Τζέμα Κένεντι και σκηνοθεσία της Σοφίας Βγενοπούλου, μεταδόθηκε προχθές, Σάββατο 16 Μαρτίου, απευθείας από τη σκηνή του Μικρού Εθνικού, σε Αμοργό, Δράμα, Ικαρία, Κάσο, Μήλο, Λευκάδα, Λήμνο, Ορεστιάδα, Σαμοθράκη, Σητεία και Φούρνους, μέσω του […]

Ηλεία: Εικονολήπτης άφησε την κάμερα και έτρεξε να σβήσει τη φωτιά

Είναι από αυτές τις στιγμές που οι άνθρωποι της τηλεόρασης σταματούν να καταγράφουν το ρεπορτάζ και στέκονται στο πλευρό των συνανθρώπων τους. Τις τελευταίες ημέρες οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί των τηλεοπτικών σταθμών, δίνουν κι αυτοί τη δίκη τους «μάχη» προκειμένου να ενημερώνουν τους τηλεθεατές για τις εξελίξεις των πυρκαγιών. Χθες κι ενώ τα τηλεοπτικά […]