12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Πολλά τα καινούργια πρόσωπα που έχουν μπει στη ζωή σας και που σίγουρα σας έχουν φέρει ένα πιο πλατύ χαμόγελο. Ολα τα παλιά πλέον απλά προσπεράστε τα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Δεν έχετε χρόνο για να ασχολείστε εκ νέου με ληγμένες ιστορίες του παρελθόντος. Ο Ηλιος, για λίγο ακόμη επάνω σας, μάλλον κάτι διαφορετικό θα σας φέρει. Κοιτάξτε και τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μην ζητάτε και τόσα πολλά από άτομα που δείχνουν ότι έχουν αλλού τελικά την προσοχή τους. Εσείς μέσα στον ζωδιακό μήνα σας θα καταφέρετε πολλά και μεγάλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εχετε έρθει σε ένα σημείο όπου άμεσα θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις γύρω από την ερωτική σας ζωή, που δείχνει πια να μην σας ευχαριστεί. Εξελίξεις στην εργασία σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μην τοποθετείτε κανέναν πάνω από εσάς. Σίγουρα δεν θα κάνετε κάποιον με αυτόν τον τρόπο να σας αγαπήσει περισσότερο, αντιθέτως θα δείξετε δεδομένοι και αδιάφοροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Ολα αυτά που έχετε μέσα στις σκέψεις σας καλό θα ήταν να τα εκφράσετε σχετικά άμεσα στο σύντροφό σας, που θέλει να ξέρει τα σχέδιά σας. Σίγουρα έχετε πολλά ακόμη να κάνετε!

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ενας χωρισμός δεν είναι ήττα. Είναι ένας τρόπος όπου πιο σοφοί μπορείτε να πάτε πιο κάτω και να κάνετε τις σωστές επιλογές που σας ωφελούν. Προτάσεις σάς έρχονται από τον επαγγελματικό σας χώρο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δεν θα πρέπει να σας απασχολεί καθόλου το τι κάνει και λέει ο πρώην σας. Σίγουρα έχει ενοχληθεί που όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχετε επικοινωνήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Από εκεί που δεν το περιμένετε θα έρθει μια είδηση για το πρόσωπο που κρυφά αγαπάτε τους τελευταίους μήνες. Σίγουρα μπορείτε να είστε μαζί και με ποιοτικό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Τα συναισθήματά σας έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα τον τελευταίο καιρό. Μάλλον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να πάρετε αποφάσεις, αλλά και να τις ανακοινώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μόνο θετικότερα θα είναι τα πράγματα. Εσείς που είστε ακόμη αδέσμευτοι θα λάβετε κάποιες προτάσεις από καινούργιο κόσμο, που θα σας κεντρίσουν την προσοχή.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Είστε τυπικοί με αυτούς που δεν ξέρετε και αυτό είναι το σωστό. Από τα τέλη του μήνα θα δείτε αν κάποιος από όλους αυτούς μπορεί να σταθεί κοντά στην καρδιά σας.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Κορινθία

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Κορινθία Συνελήφθησαν, χθες (19.5.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 67 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως […]

Ιερείς εναντίον Γαβρόγλου: «Οι κληρικοί δεν εκβιάζουν κανέναν και ποτέ»

Απαντώντας στο ρητορικό ερώτημα του Υπουργού Παιδείας «Εκβιαζόμαστε;» ο Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος (Ι.Σ.Κ.Ε) απαντά με σκληρή γλώσσα στον Κώστα Γραβρόγλου τονίζοντας «οι κληρικοί δεν εκβιάζουν κανένα και ποτέ,  δεν συνάδει με την ιδιότητα τους και την αποστολή τους, τις οποίες καθημερινώς, παρά τις ανθρώπινες αδυναμίες τους, προσπαθούν να υπηρετήσουν με ζήλο και  πίστη στο Θεό και με μεγάλη […]