19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Εσείς λοιπόν είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, καθώς μετά από πολλούς μήνες ο κυβερνήτης σας εισέρχεται και πάλι μέσα στον οίκο σας. Σκεφτείτε και πράξτε, όλα τα άλλα θα γίνουν σχετικά εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια πάνω σε καταστάσεις που δεν σας δίνουν αυτό που αξίζετε. Οι μέρες είναι γεμάτες από τρίτες ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Για εσάς που είστε σε μια κατάσταση που δεν σας δίνει τη χαρά που ζητάτε έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να μπορέσετε να κάνετε αλλαγές που θα σας δώσουν χρήματα και μια νέα αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Υπάρχουν πολλές και σημαντικές αλλαγές μέσα στην ερωτική σας ζωή που θα σας φέρουν την ισορροπία και την ασφάλεια που έχετε τόσο πολλή ανάγκη! Μην ξεχνάτε τους φίλους σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μια χρονική περίοδος που θα δείτε την εργασία αλλά και τα ερωτικά σας να έρχονται στο επίπεδο που τόσο καιρό επιθυμείτε. Το παρελθόν ξεχάστε το και κρατήστε μόνο τις καλές του αναμνήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Εσείς μέσα από αυτή την αστρολογική κίνηση του Αρη θα γεμίσετε από θετική ενέργεια, αλλά και οι ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας θα σας διορθώσουν κατά πολύ την τσέπη!

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Θα πρέπει να πάρετε απόφαση ότι το παρελθόν πλέον δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα καινούργιο. Πάντως, μέσα στον καινούργιο μήνα κάτι από τον κύκλο σας θα σας τραβήξει την προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Αυτό το καλοκαίρι είναι σε όλες τις εκφάνσεις του για εσάς και τα έργα σας θετικό. Δώστε χρόνο και παρουσία σε άτομα που έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν χωρίς αντάλλαγμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μη μένετε προσκολλημένοι πλέον στα παλιά. Η ζωή τρέχει και εξελίσσεται, και μαζί πρέπει και εσείς να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας. Μόνο αποτέλεσμα θα έχετε εν τέλει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Είστε τα ζώδια που αυτό το καλοκαίρι θα περάσετε την ερωτική σας ζωή σε μια πιο επίσημη και σοβαρή κατάσταση. Γάμοι, επανασυνδέσεις, συγκατοικήσεις είναι στο μενού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να τροποποιήσετε μέσα στη γενικότερη σας ζωή και στάση απέναντι σε όλα, αν θέλετε το συντροφικό σας έτερο να σας πάρει πιο σοβαρά!

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Η αλλαγή ζωδίου στο τέλος της εβδομάδας θα σας δώσει μια πολύ πιο ανεβασμένη ψυχολογία, που σίγουρα θα σας κάνει να δείτε πιο καθαρά την εργασία, αλλά και την προσωπική σας ζωή.

Περισσότερα Άρθρα

Ανδρέας Πουλάς: «Ο τομέας της υγείας είναι η «αχίλλειος πτέρνα» της κυβέρνησης»

Σημεία ομιλίας Ανδρέα Πουλά στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας «Ο τομέας της υγείας είναι η «αχίλλειος πτέρνα» της κυβέρνησης» Aκόμα και σήμερα – στο παρά πέντε της προκήρυξης εθνικών εκλογών η κυβέρνηση νομοθετεί πρόχειρα, αποσπασματικά, αμφιλεγόμενα και αναποτελεσματικά και με τρόπο που υπονομεύει στην πράξη τη δημόσια υγεία. […]

Κλείνουν λόγω κορονοϊού τμήματα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο και το 4ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου

Γεωργιάδης: Εχουμε επάρκεια 1,2 εκατ. μάσκες – 350.000 αντισηπτικά στην αγορά άμεσα

Την Παρασκευή θα ριχτεί στην αγορά μεγάλη παρτίδα. Εχουμε εταιρεία που έβαλε επιπλέον μηχανήματα και δουλεύει πυρετωδώς. Θα πέσουν 350.000 στην αγορά. Θα καλύψουμε και την επάρκεια σε αιθυλική αλκοόλη, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν εισαγωγές και σε μάσκες. Καταγεγραμμένες μάσκες στην Ελλάδα έχουμε πάνω από 1,2 εκατ. μάσκες, τις οποίες δήλωσαν στην πλατφόρμα […]