17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα, Παρασκευή 23 Απριλίου

 ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Ο,τι και να κάνετε θα έχει επιτυχία! Πιθανόν και να πρέπει να σκεφτείτε όμως διπλά πού θα πάτε και με ποιον. Επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα είναι στο χέρι σας μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Κάποιες στιγμές χάνετε την ισορροπία σας με όλα αυτά που συμβαίνουν σε κάποιους τομείς της ζωής σας. Από τον νέο μήνα, βοήθεια και χρήμα στα χέρια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Υπάρχουν πολλά ακόμη που θέλετε να μάθετε για τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί. Επί του παρόντος δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω από συζητήσεις και σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Είστε κάτω από τις πιο ισχυρές αστρολογικές όψεις, όπου θα έχετε τις ευκαιρίες και τις ευκολίες για να μπορέσετε να λήξετε προβλήματα και υποχρεώσεις αισθηματικού τύπου.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οποιες αποφάσεις και να πάρετε αυτό το χρονικό διάστημα, τις προσεχείς εβδομάδες θα έρθουν έτσι τα πράγματα που θα χρειαστεί να τις αλλάξετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Ερωτικές εξομολογήσεις έρχονται από το άτομο που αγαπάτε. Μπορεί να μην έχετε καταφέρει ακόμη πολλά, αλλά από το επόμενο διάστημα θα είστε κανονικό ζευγάρι.

 ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Οι εξηγήσεις και οι αιτιολογίες που θα σας δώσει το συντροφικό σας έτερο σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν! Είστε από τα ζώδια που θα οδηγηθείτε άμεσα σε δεσμεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οσα και να έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον αγαπημένο σας δεν χρειάζεται να σας στεναχωρούν. Είναι θέμα ημερών να είστε εκ νέου μαζί και καλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Τα οικονομικά – εργασιακά σας έχουν γίνει για εσάς μεγάλη πρόκληση. Αυτό σίγουρα θα φέρει στο μονοπάτι σας νέους ανθρώπους, αλλά και μια μεγάλη, ποιοτική αγάπη! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Μια ιδιαίτερη ερωτοφιλία θα σας κάνει τεράστιες αποκαλύψεις. Θα βρεθείτε σίγουρα σε μεγάλα διλήμματα και θα χρειαστεί να δώσετε τις τελικές απαντήσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Οι φίλοι και οι γνώριμοί σας θα γίνουν η επικοινωνιακή γέφυρα για να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο που έχετε κρυφά ερωτευτεί.

 ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Παλιά συναισθήματα και ιστορίες έρχονται και σας αναστατώνουν. Από τις πρώτες ημέρες κιόλας του Μαΐου θα έχετε προτάσεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι ιδέες σας βρίσκουν πρακτική εφαρμογή και αυτό σας χαροποιεί. Παίρνετε ικανοποίηση από την επιβράβευση των ανωτέρων αλλά και των συνεργατών σας, οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να προστρέχουν σε σας, για βοήθεια και συμβουλές. ΤΑΥΡΟΣ: Και εκεί που όλα πηγαίνουν πρίμα, ξαφνικά, σαν κεραυνός εν αιθρία, έρχεται η διάθεσή σας και πέφτει […]

Χωρίς ιατρική συνταγή από σήμερα ο αντιγριπικός εμβολιασμός στα φαρμακεία

Από σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2022 ο εμβολιασμός κατά της γρίπης για το 2022-2023 θα εκτελείται στα φαρμακεία χωρίς να είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής συνταγής για κάποιες κατηγορίες του πληθυσμού. Το αντιγριπικό παρέχεται δωρεάν και αποζημιώνεται από τον ΕΟΠΥΥ και τα άλλα ασφαλιστικά ταμεία. Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο οι κάτωθι κατηγορίες ενήλικου πληθυσμού και συγκεκριμένα: (1) […]