20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μια σειρά από ευχάριστα γεγονότα θα ενεργοποιηθούν από το επόμενο διάστημα, που θα σας βάλουν σε διαδικασίες για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της καθημερινότητάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Κάντε μια παραπάνω προσπάθεια και αποκλείστε από τη ζωή σας άτομα και καταστάσεις που δεν σας δίνουν κάτι ποιοτικό. Από τον Αύγουστο θα είστε καλύτερα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Θα πρέπει να πάρετε άμεσα αποφάσεις για την καριέρα και την προσωπική σας ζωή. Σίγουρα το ένα δεν θα πρέπει να εμπλακεί με το άλλο, για τους γνωστούς λόγους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Επισκέψεις και ειδήσεις από τα παλιά να περιμένετε αυτές τις ημέρες. Είστε το ζώδιο που μέχρι να λήξει αυτό το καλοκαίρι θα έχετε τις περισσότερες ερωτικές επανασυνδέσεις.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Είστε οι τυχεροί της εποχής, όπου μπορείτε επιτέλους να ξεπεράσετε τα περισσότερα προβλήματα μέσα στη σχέση – οικογένειά σας. Οι περισσότεροι ελεύθεροι θα βρουν νέο ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Από τις αρχές του Αυγούστου αλλάζουν όλα. Οι σκέψεις σας θα πάνε προς την κατεύθυνση μιας πιο μόνιμης – επίσημης κατάστασης με το σύντροφό σας. Κοιτάξτε και τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Θα πρέπει να κινηθείτε σε πιο αργούς ρυθμούς με το πρόσωπο που σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Ακόμη και από πλευράς του είναι πολλά αυτά που θέλει να μάθει για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Προξενιά φέρνουν οι όψεις Ερμή – Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Αυτό θα βοηθήσει κάποιους να ξεκολλήσουν από το παρελθόν τους μόνιμα και οριστικά. Η εργασία σας έχει άνοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχετε μια θετική συζήτηση με τον άνθρωπό σας για όλα αυτά που πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα σε αυτό το καλοκαίρι, σε κάθε τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Υπάρχουν κάποιες νέες προτάσεις από τη μεριά του αγαπημένου σας. Μετοίκηση – συγκατοίκηση είναι στο μενού των επόμενων εβδομάδων. Σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Θα χρειαστεί πλέον να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς. Οικογένεια και εργασία ζητούν την παρουσία σας αλλά και τις άμεσες λύσεις σας. Οι έρωτες πλησιάζουν.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Είστε έτοιμοι για να κάνετε τις προθέσεις σας γνωστές στο άτομο που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Σίγουρα αυτό ακόμη δεν χρειάζεται να το ξέρουν και οι φίλοι σας.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία, στην περιοχή της σήραγγας Στέρνας. Οι ρυθμίσεις αυτές, που […]

Πένθος στο Ναύπλιο για τον Γιάννη Μελίδη

Πένθος επικρατεί στο Ναύπλιο αλλά και ολόκληρη την Αργολίδα για το θάνατο του Γιάννη Μελίδη, δικηγόρου, πρώην βουλευτή Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ και πρώην δήμαρχο Ναυπλίου ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 93 ετών. Ο Γιάννης Μελίδης γεννήθηκε στον Καύκασο, στη Σοβιετική Ένωση, το 1930. Σπούδασε Νομικά στη Νομική Σχολή της Αθήνας. Διετέλεσε δημοτικός […]