20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δεχτείτε να ακούσετε, έστω και για μια φορά, όλα αυτά που έχει να σας πει ο άνθρωπός σας για το παρελθόν του. Πιθανόν και κάπως έτσι να τον γνωρίσετε καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Δεν είστε έτοιμοι αυτήν την εποχή για να δώσετε την καρδιά σας σε νέο έρωτα. Αντιθέτως, θέλετε να προσφέρετε παραπάνω ποιοτικό χρόνο σε εργασία και φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Εσάς δεν σας ξεχνάει ποτέ και κανείς. Μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του Αυγούστου θα μπορέσετε να δείτε κάποιες παλιές σας ιστορίες και να τις ξεκαθαρίσετε οριστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μια ερωτική σας υπόθεση, που συντρέχει μέσα στο χώρο της εργασίας σας, ίσως να σας φέρει σε δύσκολη – αμήχανη θέση, αν δεν είστε τόσο διακριτικοί όσο χρειάζεται.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Η ερωτική σας μοναξιά, σας έχει κάνει και σκέφτεστε να δώσετε μια ευκαιρία στον πρώην σας, που επιθυμεί να είστε και πάλι κανονικό ζευγάρι. Μην ρωτήστε επ’ αυτού κανέναν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Όσα και να έχετε πει και προσφέρει στον άνθρωπό σας, βλέπετε ότι δεν αλλάζει κάτι καταλυτικά μέσα στο δεσμό σας. Πάρτε τις αποφάσεις σας και ανακοινώστε τες.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μην αφήνετε τους φίλους και τους γνωστούς σας να έρχονται μέσα στη σχέση σας και να την κριτικάρουν. Μόνο σε προβλήματα θα σας βάλουν. Σας έχει συμβεί και στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Εσείς πραγματικά χρειάζεστε διακοπές. Αυτό είναι και κάτι που το ζητάει και το συντροφικό σας έτερο, που θα σας κάνει προσεχώς και τις σχετικές προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Όσο ο Ήλιος θα είναι ακόμη στον αδελφικό Λέοντα, εσείς θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας θέματα – σπουδές. Ίσως να προκύψει και ένα ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Οι αποφάσεις που έχετε πάρει για τη σχέση σας, ίσως και μέσα στο μήνα αυτόν, να την οδηγήσουν σε μια συγκατοίκηση ή και γάμο-εξπρές. Δείτε και τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μην μένετε μόνο σε αυτά που έγιναν στο παρελθόν και σας πίκραναν. Τώρα έχετε τη γνώση για να κάνετε τις πιο σωστές – ώριμες επιλογές. Οι φίλοι σας, σας ετοιμάζουν προξενιά.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μην μπερδεύεστε με τη ζωή του πρώην συντρόφου σας. Ίσως και να υπάρχουν πράγματα που δεν τα ξέρετε και να προκύψουν παρεξηγήσεις. Ασχοληθείτε μόνο με εσάς.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Πάτρα: Θύελλα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε νοσηλεύτρια! Η μήνυση στους προϊσταμένους της

Μια απίστευτη ιστορία εργασιακού εκφοβισμού προκαλεί αντιδράσεις στην Πάτρα, με το θύμα, μια νοσηλεύτρια, να υφίσταται -σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε- εργασιακό εκφοβισμό (mobbing) για περίπου οκτώ χρόνια και να οδηγείται σε απόπειρα αυτοκτονίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” η εισαγγελική διάταξη που εξέδωσε τον Αύγουστο η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών, που χειρίστηκε την […]

Τραγωδία στο Λουτράκι: Aυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας

Σοκ επικρατεί στο Λουτράκι έπειτα από την αυτοκτονία γνωστού επιχειρηματία της περιοχής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Hlektra.gr, πρόκειται για έναν 72χρονο επιχειρηματία (Σ.Ν.), που ήταν γνωστός στον χώρο της εστίασης. Φέρεται να αυτοκτόνησε με κυνηγετική καραμπίνα στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το εστιατόριο το οποίο είχε.