22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 9 Οκτωβρίου

 

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Το πιο σημαντικό αυτό το χρονικό διάστημα είναι να λύσετε κάποια πρακτικά προβλήματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια στα εργασιακά και οικονομικά σας δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μην ψάχνετε κρυφά από τον άνθρωπό σας το παρελθόν του ή κάποια δικά του ζητήματα. Καλύτερα, στο κατάλληλο χρονικό σημείο, να κάνετε τις ερωτήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Δεν μπορείτε να μένετε σε υποθέσεις που δεν σας αρέσουν! Οπως και αν είναι τα πράγματα, ξεκαθαρίστε τη θέση σας και δράστε μόνο υπέρ των δικών σας συμφερόντων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που σας αγαπούν πολύ και θέλουν να σας βοηθήσουν σε όλα αυτά που σκέφτεστε να υλοποιήσετε. Οι έρωτες θα περιμένουν λίγο.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ασάφειες και παρανοήσεις δεν είναι κάτι που μπορείτε πια να υποστηρίξετε. Ξεκαθαρίστε τις αισθηματικές σας προθέσεις και δώστε χρόνο στην άλλη πλευρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Σημαντικές και πολύ ευχάριστες αλλαγές συντελούνται στη ζωή του συντρόφου σας, που θα σας βοηθήσουν σε λίγο καιρό, σαν ζευγάρι, να πάρετε πιο μεγάλες αποφάσεις για την κοινή σας πορεία.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ξέρετε από τώρα τι απαντήσεις θα σας δώσει ο άνθρωπός σας γύρω από όλα αυτά που υπάρχουν μέσα στη ζωή του, αλλά και από το παρελθόν, που δεν μπορεί ακόμη να το οριοθετήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Σε ένα ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο ήδη βρίσκεστε, είτε λόγω της δουλειάς σας είτε λόγω νέων γνωριμιών, σε μια κατάσταση που έχει διορθώσει κατά πολύ την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Είσαστε πολύ κτητικοί στην αγάπη και κάπου μάλλον έχετε, άθελά σας, πιέσει το ταίρι σας, που έχει και αυτό, από τη δική του την πλευρά, πολλά και ουσιώδη προβλήματα να λύσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Θα ακούσετε πολλά σχόλια και κουτσομπολιά για έναν πρώην σας, που θέλει με έμμεσο τρόπο να σας πλησιάσει και να δει αν ακόμη είναι πιθανή μια ευκαιρία για αληθινή επανασύνδεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μπορείτε να απολαύσετε και σε κάθε επίπεδο όλα αυτά που έχετε κάνει στην εργασία σας, καθώς από τις ερχόμενες ημέρες θα σας έρθουν χρήματα, αλλά και δικαίωση για τον κόπο σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Με τον Ηλιο να είναι στον Ζυγό, εσείς θα είστε ακόμη πιο τυχεροί σε όλα αυτά που έχετε δρομολογήσει. Οι εργασιακές σας δράσεις θα φέρουν χρήμα και μόνιμα αποτελέσματα.

Περισσότερα Άρθρα

Μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ στις 25 Ιούνη αποτελεί εγγύηση για το λαό!

Ένα νέο ακροδεξιό μόρφωμα «φιγουράρει» τις τελευταίες μέρες, έχοντας λάβει μάλιστα και το «χρίσμα» από τον καταδικασμένο ναζιστή Κασιδιάρη. Πρόκειται για τους «Σπαρτιάτες» με τους οποίους δεν θα είχε νόημα να ασχοληθεί κανείς, αν δεν υπήρχε μια λεπτομέρεια άκρως διδακτική. «Αρχηγός» του μορφώματος αυτού είναι ο Βασίλης Στίγκας, εκλεκτός του Κασιδιάρη. Ο Β. Στίγκας δεν […]

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Είμαστε υπερήφανοι, για τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και το φιλότιμο των συναδέλφων μας

Η συγκυρία της υγειονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία έχει επηρεάσει βαθιά, από την πρώτη στιγμή, τον εργαζόμενο αστυνομικό. Προς πείσμα των καιρών όμως, ουδέποτε οι συνάδελφοί μας προέβαλαν σαν δικαιολογία την ενασχόληση τους με την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων της κυκλοφορίας των πολιτών που έχει επιβάλει το κράτος, αλλά ούτε και τις τεράστιες […]