17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 15 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα, Σάββατο 15 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Από σήμερα που ο Δίας μπαίνει στους Ιχθύες, εσείς θα έχετε αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή, και χωρίς καν τις δικές σας πρωτοβουλίες. Προτάσεις για φρέσκια σχέση από τον πρώην σας θα σας εκπλήξουν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Εγκαινιάζεται μια νέα εποχή για το ζώδιό σας, όπου και τελικά θα καταφέρετε να λήξετε προβλήματα με αυτόν που αγαπάτε και να βρείτε τις κοινές σας ισορροπίες, χωρίς άλλα «τρίτα» εμπόδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Θετικές οι εξελίξεις που τρέχουν στη ζωή σας, και από τις προσεχείς ημέρες. Χρήματα, νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και άτομα που σας αγαπούν θα περάσουν από το μονοπάτι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Αισθάνεστε ότι το συντροφικό σας έτερο δεν είναι και τόσο παρόν – αλληλέγγυο μέσα στη σχέση σας. Μιλήσετε με επιχειρηματολογία και θα βρείτε λύσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Πολλά τα σχέδια που έχει μέσα στο μυαλό του αυτός που σας αγαπάει. Ισως και κάποιος που είναι κρυφά ερωτευμένος με εσάς, τώρα θέλει να σας κάνει και τις σχετικές αποκαλύψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Ευκαιρίες θα έρθουν στα οικονομικά σας, που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία. Σε επόμενο βήμα, αυτός που σας θέλει είναι πλέον έτοιμος για να κάνει πιο σοβαρά επικοινωνιακά βήματα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Οι τάσεις του πρώην σας είναι να μάθει έμμεσα για το παρόν σας. Μάλλον το έχετε καταλάβει, αλλά ακόμη δεν είστε έτοιμοι για να ανταποκριθείτε. Το διάστημα αυτό έχει ανατροπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Η τύχη είναι με το μέρος σας και το αισθάνεστε. Θα υπάρξουν κάποια επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα με τον άνθρωπο που θέλετε και σε επόμενο βήμα θα κάνετε αλλαγές και στα εργασιακά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Εχετε μπερδευτεί με όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην ερωτική σας ζωή. Παρόν και παρελθόν θέλουν κάτι από εσάς, αλλά ακόμη δεν μπορούν να σας προσφέρουν αυτό που σας αξίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Δεν σας χρειάζονται συμβουλάτορες για το πώς πρέπει να λειτουργήσετε τη σχέση σας. Ξέρετε πού είναι τα προβλήματα, άρα μη χάνεστε μέσα σε λάθος δρόμους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Κρατήστε την προσωπική σας ζωή και δεσμό στη σκιά. Ξέρετε ότι ήδη σας ζηλεύουν κάποιοι. Επιπροσθέτως, στην επαγγελματική σας καριέρα θα λάβετε άνοδο – φήμη.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Ξεχάστε όλα τα παλιά. Έχουν υπάρξει νέες συνθήκες και χρειάζεται και εσείς ανάλογα να προσαρμοστείτε. Ο έρωτας είναι παρόν και θα σας αποκαλυφθεί άμεσα.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Νέα Κίος: Φωτιά στην Πάνιτσα δίπλα στα σπίτια

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στην Πάνιτσα από την πλευρά της Νέας Κίου με σοβαρό κίνδυνο να περάσει στην κατοικημένη ζώνη, ένα πυροσβεστικό όχημα με δυο άντρες και με την βοήθεια κατοίκων κατάφεραν να αποσοβήσουν τον κίνδυνο.Όμως ένα είναι σίγουρο αν η απερχόμενη Περιφερειακή αρχή Τατούλη είχε καθαρίσει ρέματα και ποτάμια τώρα δεν θα υπήρχε κανένας […]