20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δείξτε την αλήθεια των συναισθημάτων σας σε αυτόν που αγαπάτε και θα δείτε ότι οι εξελίξεις θα  έρθουν. Μπορεί να είστε χωρισμένοι, αλλά αν το πιστεύετε όλα μπορούν τελικά να διορθωθούν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Σας έχουν κάνει τόσες γνωριμίες, σας έχουν φέρει τόσα προξενιά και μόνο απαισιόδοξοι φαίνεστε. Μάλλον το μυαλό και η ψυχή σας έχουν μείνει στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ολα έχουν γίνει ξεκάθαρα μέσα στις προθέσεις σας και αυτό που έχει τη σημασία του είναι να μην χάσετε το ρυθμό σας από όλα αυτά που κάνετε στην εργασία και μέσα στους οικογενειακούς σας δεσμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εχετε καταστήσει ξεκάθαρο στο άτομο που αγαπάτε το τι επιθυμείτε αυτό το καλοκαίρι να κάνετε μαζί του. Εσείς δεν θα αλλάξετε βέβαια τα σχέδιά σας, μόνο αν θα ήθελε η άλλη πλευρά να ενσωματωθεί.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Εχει προκύψει μια όμορφη νέα επαφή – γνωριμία, που σας έχει κάνει και ήδη αισθάνεστε πάρα πολύ διαφορετικά. Με τα αστρολογικά να δίνουν σε όλα τα πύρινα ζώδια την εύνοιά τους, μάλλον έχετε βρει το καρμικό σας ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μάλλον και χωρίς δεύτερη σκέψη θέλετε να αποδεχθείτε τις προτάσεις που σας κάνει ο πρώην σας για να είστε και πάλι μαζί. Μην κάνετε μόνο τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν και σας έφεραν στο σημερινό σημείο.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Εσείς που ακόμη είστε μόνοι, αλλά δεν έχετε πρόβλημα με αυτό, θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές επαφές και ευχάριστα πρόσωπα από τις επόμενες ημέρες κιόλας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μην ψάχνετε να βρείτε τι λείπει τελικά από την ερωτική σας σχέση. Μπορείτε να το συζητήσετε με τον άνθρωπό σας και μέσα από έναν σοβαρό διάλογο να καταλήξετε σε δράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Εχετε κάνει πολλά χιλιόμετρα σε αυτήν τη ζωή και το μόνο που πια θέλετε είναι την οικονομική σας ανεξαρτησία και τον άνθρωπό σας να είναι κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μην επιτεθείτε στον άνθρωπό σας επειδή ακόμη δεν έχει κάνει αυτά που του έχετε ζητήσει. Ισως και να το κάνει λίγο αργότερα, που θα φανεί και σαν μια έκπληξη. Ολα θέλουν τον δικό τους χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Από τις αρχές του Λέοντα, κάποιες πιο παλιές σας επαφές θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους. Πιθανόν και μερικές να εξελιχθούν και σε δυνατές αγάπες. Κινηθείτε με μεγάλη προσοχή αυτήν τη φορά.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Με τον άνθρωπό σας θα γίνουν κάποιες σοβαρές συζητήσεις για το πώς θα ήθελε και αυτός το καλοκαίρι να δράσετε. Αυτό είναι και ένα έμμεσο προς εσάς μήνυμα ότι θέλει να συνεχίσει να είναι μαζί σας.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Γιώργος Γαβρήλος: Όχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Παραβρεθήκαμε στην σημερινή απεργία των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Ναυπλίου για να διαμαρτυρηθούμε για την επιχειρούμενη από την Κυβέρνηση ΝΔ ιδιωτικοποίηση του νερού. Το νερό είναι δημόσιο αγαθό. Η ιδιωτικοποίησή του δεν θα περάσει. Το νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί ολόκληρο. Ενώ διατηρεί τις ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο, τώρα μεταφέρει και την εποπτεία των υπηρεσιών ύδρευσης […]

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα Σήμερα Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες στα δυτικά, βόρεια και στα κεντρικά, με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο, στην Ήπειρο και πιθανόν στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο. Η ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα […]