17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας, σήμερα Σάββατο 20 Μαρτίου 2021;

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Θα βρείτε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες μέσα στην επόμενη περίοδο για να λύσετε προβλήματα που «τρέχουν» στη σχέση σας, ίσως και χρόνια ολόκληρα. Τα οικονομικά σας θα έχουν σταθερή άνοδο.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Είστε ανάμεσα σε νέες καταστάσεις στην εργασία σας αλλά και στην ερωτική σας ζωή. Το όλο σκηνικό θα αρχίσει να εξελίσσεται   από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα.

 ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μάλλον είναι βαρετό, από τη δική σας τη μεριά, συνέχεια να προσφέρετε και να μη λαμβάνετε. Ηδη το μεταφράζεται αυτό μέσα σας με αρνητικό τρόπο. Τίποτα πια δεν κρύβεται.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Δεν θα υπάρξουν ακόμη λόγια επανασύνδεσης. Τώρα με το πρόσωπο που αγαπάτε είστε σε μια κατάσταση όπου προσπαθείτε να σπάσετε τον πάγο, αλλά φιλικά.

 ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Το παρελθόν σας είναι και πάλι εδώ. Θα έχετε λίαν συντόμως κάποιες επικοινωνίες- συζητήσεις, που θα δείχνουν και πάλι το μονοπάτι της επανασύνδεσης.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Λόγω κάποιας παλιάς σας ερωτικής απογοήτευσης, έχετε πια κλειστεί στον εαυτό σας και μάλλον δεν θέλετε να δώσετε ευκαιρίες σε νέα άτομα να σας πλησιάσουν. Αυτό να είστε σίγουροι ότι προσεχώς θα αναιρεθεί!

 ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Οι μέρες του Μαρτίου φτάνουν στο τέλος τους και εσείς είστε πια σε μια κατάσταση καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Σίγουρα και στην ερωτική σας σχέση θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 –  22/11

Μπορεί να έχετε προσωρινά απογοητευτεί από τις συμπεριφορές του συντρόφου σας, αλλά από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα δείτε αλλαγές που σίγουρα θα σας ανεβάσουν το κέφι.

 ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μόνο καλές συζητήσεις θα έχετε με το άτομο που θέλετε και πιθανόν και να πρέπει τώρα να βρείτε τους τρόπους που θα κάνετε και κάποια πρακτικά βήματα μαζί.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Μέσα στο δεσμό σας έχετε πολλά προβλήματα και μάλλον πρέπει να τα δείτε και με μια πιο σοβαρή προσέγγιση. Είναι και κάτι που ο σύντροφός σας καιρό τώρα σας το λέει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μην προτιμάτε να πάτε πίσω στο παρελθόν. Τώρα χρειάζεται να δείτε τη δική σας ζωή μέσα από το πρίσμα της ισορροπίας και ίσως και με τη βοήθεια ενός νέου συντρόφου!

 ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Η μόνιμή σας αγωνία, που ήταν μέχρι τώρα τα οικονομικά-επαγγελματικά σας, θα λάβει τέλος, καθώς ένα μεγάλο ποσό θα έρθει στα χέρια σας. Και η οικογενειακή σας ζωή θα ισορροπήσει.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Μνημόσυνο για τα 3 χρόνια από την απώλεια του Κωνσταντίνου Πανανά

Στον ιερό ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου θα τελεσθεί το μνημόσυνο για τα 3 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Πανανά. Το μνημόσυνο θα τελεστεί μεθαύριο Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 9:30.

Γλυκά Νερά: Η Αστυνομία αναζητά τον συνεργό του πιλότου

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Μπορεί ο συζυγοκτόνος να βρίσκεται στις φυλακές, ωστόσο η υπόθεση φαίνεται πως… έχει ακόμα πολλά στοιχεία που μένουν στο σκοτάδι και αυτός είναι ο λόγος […]