18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 23 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ  21/03 –  20/04

Οι σκέψεις σας είναι ξεκάθαρες. Δεν έχετε σκοπό να γυρίσετε πίσω σε προβληματικές καταστάσεις που δεν σας έκαναν τότε ευτυχισμένους. Δεν θα σας κάνουν ούτε και τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ  21/04 –   20/05

Μάλλον έχετε απογοητευτεί από τα πολλά που σας έχουν υποσχεθεί και ακόμη δεν έχει γίνει κάτι. Οι πιστώσεις χρόνου λήγουν αρχές Φεβρουαρίου.

 ΔΙΔΥΜΟΙ  21/05 –   21/06

Καυτά τα συναισθήματα που έχει κάποιος για εσάς, και το ξέρετε. Δεν χρειάζεται όμως ακόμη να δώσετε το «πράσινο φως». Πολλά αυτά που πρέπει να σας αποδειχθούν πρώτα!

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ  22/06 –  22/07

Παρόν και παρελθόν διεκδικούν μια μόνιμη θέση μέσα στην καρδιά σας. Εσείς το έχετε άλλωστε προκαλέσει όλο αυτό, και τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων.

 ΛΕΩΝ   23/07  –  22/08

Στους στενούς σας κύκλους υπάρχουν κάποια σχόλια για το άτομο που κρυφά θέλετε ερωτικά. Ακούστε και ακόμη, μην κάνετε κάτι που δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ  23/08 –  22/09

Βοήθεια και στήριξη θα λάβετε από τον άνθρωπό σας, που δείχνει ότι είναι σχεδόν έτοιμος για να σας μιλήσει ακόμη και για γάμο. Πολλά τα καλά και στη δουλειά σας.

 ΖΥΓΟΣ   23/09 –  22/10

Μην πάρετε εν θερμώ αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή, που ίσως σε λίγες εβδομάδες να τις έχετε αλλάξει-εγκαταλείψει. Πάρτε το χρόνο σας και μην πιέζεστε.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ  23/10 –   22/11

Αυτά που ξέρει κάποιος για εσάς, από τους κοινούς σας γνώριμους, του είναι αρκετά έτσι ώστε από την καινούργια εβδομάδα να σας πλησιάσει και να σας συστηθεί.

 ΤΟΞΟΤΗΣ   23/11 –  21/12

Τα λόγια σας έχουν πληγώσει κάποιον και το ξέρετε. Ισως και αυτό να είναι τώρα κάτι που σας έχει φέρει σε μια επικοινωνιακή απόσταση. Ολα όμως θα αλλάξουν.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   22/12 –  20/01

Αυτά που έχετε σκεφτεί να ανακοινώσετε σε αυτόν που αγαπάτε θα πρέπει να συνδυαστούν και με σχετικές πράξεις. Ολα τα άλλα είναι απλές δικαιολογίες!

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ  20/01 –  19/02

Κλέβετε τις εντυπώσεις και το ξέρετε! Αυτό που όμως πιθανόν και να μην ξέρετε είναι ότι ένα κοντινό σας πρόσωπο έχει ήδη αρχίσει και έχει συναισθήματα για εσάς.

 ΙΧΘΥΕΣ   20/02 –   20/03

Οι παρέες σας θα σας φέρουν σε επαφή με ένα άτομο που το θέλατε ερωτικά και πιο παλιά. Θα σας δοθούν σίγουρα οι ευκαιρίες για να μιλήσετε πιο ανοιχτά.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

«Έσπασε τα κοντέρ» ο καύσωνας του Σαββατοκύριακου – Ρεκόρ θερμοκρασίας 160 ετών στην Αθήνα

Ένα εντυπωσιακό ρεκόρ θερμοκρασίας καταρρίφθηκε το Σαββατοκύριακο στο κέντρο της πρωτεύουσας, όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ). Η θερμοκρασία στο σταθμό του Θησείου ξεπέρασε τους 36 και άγγιξε τους 37 βαθμούς και τις δύο ημέρες (16 και 17 Μαΐου), αποτελώντας ρεκόρ όλων των εποχών για τη συγκεκριμένη εποχή του έτους. Το ιστορικό κλιματικό αρχείο […]

Ναύπλιο: Με μέτρα προστασίας η «πρεμιέρα» των Πανελλαδικών Εξετάσεων- Τα θέμα που “έπεσαν”

Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις για περίπου 100.000 υποψήφιους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, οι οποίοι θα διεκδικήσουν 77.970 θέσεις που οδηγούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στα δυο Λύκεια του Ναυπλίου στην Αργολίδα, οι πανελλαδικές εξετάσεις διεξάγονται με όλα τα  απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Για τα Γενικά Λύκεια, το μάθημα που θα εξεταστούν σήμερα […]