20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αυτά που θέλετε να κάνετε για τη δική σας καθημερινότητα μην τα εμποδίζετε και καθυστερείτε μόνο και μόνο για να δώσετε χρόνο και χώρο σε μια νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Υπάρχει ένα μόνιμο άγχος μέσα στην καρδιά σας για την πορεία και εξέλιξη του δεσμού σας. Iσως και όλο αυτό να είναι κάτι υπερβολικό, που πρέπει να αποβάλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Στην εργασία σας δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για να περιμένετε. O,τι πιστεύετε ότι σας αδικεί, απλά πείτε το και να είστε σίγουροι ότι θα βελτιωθεί. Η εργασία σας έχει πολλά να σας προσφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Η φήμη σας επεκτείνεται και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα φτάσει στα αυτιά του πρώην σας, που θα σας αναζητήσει άμεσα και με σοβαρές προτάσεις.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δεν θα χρειαστεί να κουνήσετε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι για να φέρετε κοντά σας σχετικά άμεσ τον πρώην, που πραγματικά έφυγε χωρίς δικαιολογία. Ήδη του έχετε λείψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Η αγάπη και ο σεβασμός που έχει ο άνθρωπός σας για το πρόσωπο, αλλά και όλη τη συνεισφορά σας, είναι και το κίνητρο που θα τον κάνει σύντομα να είναι κοντά σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Έχετε δώσει ένα χρονικό όριο σε αυτόν που αγαπάτε να διώξει από την καθημερινότητά του ό,τι και όποιον μπαίνει ανάμεσά σας. Λίγη υπομονή και θα πάρετε τις απαντήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Η καρδιά σας έχει σημάνει συναγερμό. Νέος έρωτας είναι στην αυλή σας και εσείς καλείστε να ξεχάσετε τα παλιά και να ανοίξετε την πόρτα σε ποιοτικά συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μην δίνετε και τόσο μεγάλη βαρύτητα σε άτομα που μάλλον έχουν ζήλια για εσάς και σας λένε κάθε λίγο τι κάνει και τι δεν κάνει κάποιος που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Αφιερώστε παραπάνω χρόνο σε εσάς και όλα αυτά που σας ευχαριστούν. Το να περιμένετε γενικά κάποια επικοινωνία ή συνάντηση με τον πρώην σας, δεν έχει λογική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Τα πράγματα ευτυχώς στο δικό σας το μυαλό είναι απλά. Αυτός που σας θέλει και το εννοεί θα έρθει, και αυτός που απλά παίζει και έχει τάσεις ανωριμότητας δεν σας αφορά.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μην δείχνετε την ανασφάλεια και την αγωνία σας για κάποιον που τρέφετε ερωτικά αισθήματα. Πιθανόν και να του πολλαπλασιάζετε τον εγωισμό και να μην κάνει τα ανάλογα επόμενα βήματα.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου – Τι προβλέπουν

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Η αλληλογραφία που έχετε με τον πρώην σας είναι πραγματικά σταματημένη. Δεν χρειάζεται όμως να κάνετε κάτι, απλά να δώσετε χρόνο για να έρθουν οι αλήθειες στο φως.  ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Oλες οι σημαντικές σας υποθέσεις θα πάρουν το δρόμο της λύσης. Αφήστε για το τέλος και κάποιες μπερδεμένες φιλίες-γνωριμίες, […]

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας η πλανεύτρα είναι η πιο μεγάλη ψεύτρα, καθώς σας οδηγεί σε σκέψεις που καμία λογική υπόσταση δεν έχουν. Σταματήστε να επιθυμείτε ανέφικτα πράγματα και επικεντρωθείτε στην πραγματικότητα. ΤΑΥΡΟΣ: Κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε από άτομα που θεωρείτε φίλους σας και που μαζί τους, υποτίθεται, μοιράζεστε κοινές ιδέες και ιδανικά. Να αποφύγετε να δανείσετε […]