22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μπορείτε να κινηθείτε και πιο γρήγορα πια. Υπάρχουν καταλυτικές αλλαγές μέσα στην προσωπική σας ζωή που απαιτούν την παρουσία και την προσοχή σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μέσα στον επόμενο μήνα θα υπάρξει μια είδηση από το πρόσωπο που έχετε μέσα στις ρομαντικές σας σκέψεις. Ισως και μια επικοινωνία να ακολουθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Πολλά τα θέματα που προσπαθείτε αυτές τις ημέρες να λύσετε. Το συντροφικό σας έτερο θα σταθεί δίπλα σας σε όλα αυτά που θέλετε να ολοκληρώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Οι φίλοι και οι γνώριμοί σας επιθυμούν να κάνουν ό,τι μπορούν έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι ημέρες του Φεβρουαρίου θα σας φέρουν πιο κοντά στον άνθρωπό σας που θέλει να σας μιλήσει για όλα αυτά τα πλάνα που έχει μέσα στο μυαλό του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Κάποια εργασιακά θέματα θα έρθουν στην πορεία σας, που μέσα από τη δική σας δράση μπορείτε να τα κάνετε και κερδοφόρα. Οι έρωτες έρχονται και αυτοί!

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μπορεί να μην έχει βρεθεί ακόμη στη ζωή σας το καρμικό έτερον ήμισυ, αλλά εσείς σε καμία των περιπτώσεων δεν χρειάζεται να κοιτάτε το παρελθόν σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Η ερωτική πολιορκία θα ξεκινήσει ξανά από κάποιον πρώην σας. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα θα έχετε νέα του ίσως και μια παρατεταμένη επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Με τον ανάδρομο Ερμή να σας κάνει όλα τα χατίρια, εσείς θα βάλετε ένα οριστικό τέλος σε καταστάσεις του παρελθόντος που πια δεν σας κάνουν χαρούμενους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Δεν σας χρειάζονται πολλοί άνθρωποι στη ζωή σας, παρά μόνο αυτοί που μπορούν να σας δώσουν ευτυχία. Από τον Φεβρουάριο θα ισορροπήσουν και τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Οι δεύτερες ευκαιρίες δεν είναι για εσάς. Ξέρετε τι έχει πάει λάθος στην ερωτική σας ζωή και μάλλον τώρα είστε και έτοιμοι για να κάνετε και τις διορθώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Δεν σας απασχολεί τι λένε οι τρίτοι για τις προσωπικές σας επιλογές. Αυτό αντιθέτως σας πεισμώνει για να προχωρήσετε τη ζωή σας όπως την έχετε σχεδιάσει.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Μια ξεχωριστή έκθεση στο ΦΟΥΓΑΡΟ

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, το ΦΟΥΓΑΡΟ εγκαινιάζει μια μεγάλη έκθεση – εγκατάσταση με τίτλο BLACK&BLUE. Την έκθεση επιμελείται και στήνει μέσα σε 7 διαφορετικούς χώρους του ΦΟΥΓΑΡΟΥ, η εικαστικός – συλλέκτρια Φλωρίκα Π. Κυριακοπούλου. Η BLACK&BLUE είναι η πρώτη μεγάλη παρουσίαση της FKPCOLLECTION στο Ναύπλιο, και περιλαμβάνει έργα 75 καλλιτεχνών. Σ’ ένα πρωτότυπο και σπάνιο […]

Βαρύ πένθος για τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

  Δύσκολες ώρες για τον βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα καθώς απεβίωσε η αγαπημένη του μητέρα. Η Παρασκευή (Βιβή) Γκιόλα 91 ετών έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στην θλίψη τις οικογένειες των οικείων της, γνωστών και φίλων στην πόλη του Ναυπλίου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου αύριο […]