18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δεν θα πρέπει να επηρεαστεί το αξιακό σας σύστημα από αυτά που βλέπετε γύρω σας. Σίγουρα ξέρετε τι θέλετε αλλά και συνάμα τι μπορείτε να προσφέρετε σφαιρικά.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μην αφήνετε τη δουλειά και την πορεία σας απλά και μόνο για να δείξετε το θετικό σας πρόσωπο σε κάποιον που έχει εισβάλει ερωτικά στη ζωή σας. Ας κάνει και η άλλη πλευρά κάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Πολλά αυτά που έχετε ζήσει στην ερωτική σας ζωή και που τώρα σας κρατούν πίσω από το να βρείτε μια νέα αγάπη. Το σύμπαν έχει πάντως διαφορετική άποψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Θα σας δοθούν πολλές πληροφορίες για το άτομο που αγαπάτε. Είναι όμως στο δικό σας το χέρι για το πώς μετά θα τις αξιοποιήσετε. Οι τρίτοι δεν χρειάζεται να ξέρουν.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μια ημέρα που θα έχετε πολλά καλέσματα από τους φίλους και γνωστούς. Εσείς που είστε ακόμη ερωτικά μόνοι μη χαθείτε και πάλι στην αδικαιολόγητη απομόνωσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Υπάρχει η τάση από τη μεριά του συντρόφου σας για έντονη κοινωνική ζωή και ταξίδια. Ο,τι σας έχει ενοχλήσει, ιδανικά πείτε το άμεσα. Οι ζήλιες είναι περιττές.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Οι όψεις του κυβερνήτη σας σας κάνουν γοητευτικούς και ερωτικούς στα μάτια του ατόμου που έχετε και εσείς βάλει στο στόχαστρό σας. Οι εξελίξεις τρέχουν και είναι μόνο καλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Η κατάσταση με τον άνθρωπο που έχετε μέσα στις ερωτικές σας σκέψεις είναι χαοτική. Ο,τι σας λείπει σαν απάντηση, μπορείτε να το ρωτήσετε ευθέως και να μάθετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση σε έργα – σπουδές – ταξίδια. Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και μετά, αυτό θα έρθει και πάλι σε μια ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Οι σχέσεις περνάνε από διάφορες φάσεις και αυτό είναι κάτι που σας έχει κουράσει προσωπικά. Ισως και ένα μικρό διάλειμμα να εξυπηρετούσε θετικά την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Προξενιά και νέες γνωριμίες έχει αυτό το διάστημα του Αυγούστου. Εσείς που έχετε πια γνώση του τι θέλετε μην κάνετε εκπτώσεις για κανέναν λόγο. Χρήματα στα χέρια σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Η πορεία αυτής της σχέσης σίγουρα δεν σας ενθουσιάζει. Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι να μιλήσετε με το ταίρι σας και να του δηλώσετε τις ανάγκες σας.

Περισσότερα Άρθρα

Rally Κορίνθου 2021: Προετοιμασία για τον αγώνα

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσο Γκιολή είχε η οργανωτική επιτροπή του Rally Κορίνθου 2021, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την διοργάνωση του εν λόγω αγώνα. Στη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες της Αγωνιστικής Λέσχης Κορινθίας ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και οι δυνατότητες ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού στον νομό μέσα από τις δράσεις και πρωτοβουλίες […]

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: «Kαθημερινή κόλαση» για τους εργαζόμενους στις ταχυμεταφορές

Εδώ και πολύ καιρό η δουλειά στις ταχυμεταφορές έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Από τον Νοέμβριο του 2019 με την «Black Friday», την περίοδο των Χριστουγέννων να την διαδέχεται, μετά η εμφάνιση της πανδημίας με το πρώτο lockdown και το δεύτερο να ακολουθεί, οι εργαζόμενοι στις ταχυμεταφορές-κούριερ, βρίσκονται σε ένα «Black Friday» διαρκείας. Αυτό σημαίνει τριπλάσια κέρδη […]