18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 10 Νοεμβρίου

Κριός    Νιώθετε αδικημένοι.

Η σύγκρουσή της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη και τον Κρόνο δείχνει πως πληγώνεστε και αντιδράτε με θυμό. Οι περιορισμοί και η οικονομική ανασφάλεια σας πιέζουν.

Ταύρος   Ένταση στην δουλειά.

Μέρα έντασης για μία σημαντική επαγγελματική συνεργασία σας. Συγκρατηθείτε και απαντήστε στην ένταση με ηρεμία ή  καλύτερα αφήστε το για μια άλλη μέρα.

Δίδυμοι   Οργανώστε μελλοντικά σχέδια.

Διαφωνίες στον εργασιακό χώρο πυροδοτούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στις συμφωνίες και στη συλλογική δουλειά. Τουλάχιστον για σήμερα αποφύγετε γραφειοκρατικές διαδικασίες και εκτονωθείτε με γυμναστική.

Καρκίνος   Σκεφτείτε και τα δικά σας λάθη.

Πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες σας φορτίζουν ψυχολογικά και σας γεμίζουν ανασφάλειες οικονομικές ή συναισθηματικές. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες σε οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλους.

Λέων     Ακούστε τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Φροντίστε μία σημαντική σχέση ή μία συνεργασία. Δεν είναι εύκολο να βρείτε τη χρυσή τομή με έναν σημαντικό άνθρωπο, όμως αξίζει η προσπάθεια.

Παρθένος   Μετά τις ευθύνες… φροντίστε τον εαυτό σας!

Θέματα εργασίας, υπηρεσιών αλλά και υγείας σας αγχώνουν.  Προσπαθήστε να είστε απόλυτα τυπικοί στις υποχρεώσεις σας και φροντίστε να αποφορτιστείτε από την πίεση.

Ζυγός    Τι έχει την μεγαλύτερη σημασία για εσάς;

Παρά τις δυσκολίες ανήκετε στους τυχερούς που ακόμα και στα προβλήματα βρίσκετε λύσεις. Οι αγαπημένοι σας απαιτούν την προσοχή σας το ίδιο όμως και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις!

Σκορπιός   Διώξτε την απαισιοδοξία.

Συμφωνίες και οικογενειακές σχέσεις είναι στο επίκεντρο και εσείς νιώθετε εγκλωβισμένοι. Οι αρνητικές σκέψεις όπως και οι αιχμηρές κουβέντες δεν θα βοηθήσουν την ψυχολογία ούτε και τις σχέσεις σας.

Τοξότης     Δεν είναι όλοι αυτό που δείχνουν.

Συζητήσεις, διαδρομές και συναντήσεις είναι μπλοκαρισμένες και κρύβουν ανασφάλειες. Επαγγελματικές σχέσεις σας προβληματίζουν. Μην δίνετε αφορμή για άσκοπα σχόλια.

Αιγόκερως   Αφήστε το για μια άλλη μέρα.

Το άγχος για οικονομικές υποθέσεις ακόμα και η σύγκρουση με φίλους σας καταβάλλει. Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να πετύχετε σημαντικούς στόχους.

Υδροχόος   Φερθείτε με υπευθυνότητα στις υποχρεώσεις.

Το παρασκήνιο πλέον έχει βγει στην επιφάνεια και εσείς έχετε συνειδητοποιήσει ότι πρέπει αντιμετωπίσετε σημαντικές σοβαρές επαγγελματικές και οικονομικές προκλήσεις.

Ιχθύες  Αύριο είναι μία νέα μέρα!

Προσέξτε νομικές συμφωνίες και θέματα με συγγενείς ή άτομα που βρίσκονται μακριά. Η διάθεσή σας είναι μελαγχολική. Μην αφήσετε απαισιόδοξες σκέψεις να σβήσουν όμορφα συναισθήματα.

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

 

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Αισθηματικές ανατροπές Έχετε τεντώσει τις κεραίες σας. Κάποιος μέσα από τον εργασιακό σας χώρο σάς έχει εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον και περιμένει καρτερικά την έμμεση απάντηση. ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05 Προτάσεις Μπορείτε να πάρετε πια μια ανάσα από την πρώην δύσκολη σχέση που σας έβαλε παντού εμπόδια και καθυστερήσεις. Αυτό υποχωρεί και […]

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Καλό είναι να αφήσετε το χρόνο να σας δείξει προς τα πού κατευθύνονται οι υποθέσεις σας και να μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, ούτε όμως και να πιέσετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν. Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος και η ανυπομονησία ακόμα χειρότερος. ΤΑΥΡΟΣ: Θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να καταβάλετε […]