18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μην λέτε αυτήν την εποχή σε κανέναν τα σχέδιά σας γύρω από όλα αυτά που έχετε συμφωνήσει με τον άνθρωπό σας. Ηδη ξέρετε ότι έχετε πολλές ζήλιες και ανταγωνιστές.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι επικοινωνιακές καταστάσεις μέσα στη σχέση σας είναι πραγματικά εκτός ελέγχου, κάτι που σίγουρα έχει κουράσει και τις δύο πλευρές. Μιλήστε και οι λύσεις θα φανερωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι θεωρίες που κατά καιρούς σας αραδιάζει αυτό το νέο ταίρι σας δεν σας ενθουσιάζουν καθόλου. Εσείς έχετε περάσει πολλά και το τελευταίο που θέλετε είναι ακόμη μια προβληματική κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Με τα άστρα να σας δίνουν μεγάλη δυναμική και λάμψη είναι αδύνατον να μην καταφέρετε να γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, ακόμη και αν αυτό ανήκει στο πρόσφατο παρελθόν σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δεν υπάρχει πραγματικά ουδείς λόγος να μιλάτε και να παρακαλάτε μέσα στο δεσμό σας για να πάρετε τις απαντήσεις που μάλλον ήδη ξέρετε. Αυτοί που σας αγαπούν δεν θα σας βάλουν σε τέτοια κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μπορεί να έχετε μείνει αρκετό καιρό μόνοι, αλλά αυτή η ερωτική φλόγα που έχετε μέσα στην καρδιά σας για ένα αγαπημένο πρόσωπο ακόμη δεν έχει υποχωρήσει.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Η διάθεσή σας έχει ανέβει κατακόρυφα και αυτό έχει τη βάση του σε έναν άνθρωπο που έχει κάνει τις αισθηματικές του αποκαλύψεις προς το πρόσωπό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Εσείς που είστε και τόσο ευφυές ζώδιο μην πιστεύετε ό,τι σας σερβίρουν. Μπορεί να είστε υπερβολικά ερωτευμένοι αλλά βάλτε και μέσα σε όλα αυτά και την τετράγωνή σας λογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Εχετε σκορπίσει πολύ χρόνο μέσα σε ακατάλληλες σχέσεις και δίπλα σε άτομα που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό και κοντά στις δικές σας προδιαγραφές να σας δώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Τα μηνύματα που περνάτε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει είναι ολοκάθαρα και πλήρως αντιληπτά. Τα υπόλοιπα ανήκουν στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Είσαστε μέσα σε έναν λαβύρινθο καταστάσεων και το τελευταίο που πιθανόν να περνάει από το μυαλό σας είναι να μπλέξετε και πάλι μέσα σε αισθηματικές καταστάσεις του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Τις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα δεχθείτε νέα πρόσωπα που θα σας δελεάσουν την ερωτική προσοχή. Αυτό πραγματικά έχετε καιρό να το νιώσετε. Δώστε χρόνο και στους φίλους σας.

Περισσότερα Άρθρα

Καταμετρήθηκαν 126 νέα κρούσματα κορονοϊού

Συνολικά 126 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας ανακοινώθηκαν σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), εκ των οποίων τα 10 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου. Παράλληλα, 24 συμπολίτες μας βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχει καταγραφεί ένας νέος θάνατος το τελευταίο 24ωρο. Πού εντοπίστηκαν τα κρούσματα Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή: 10 κρούσματα κατά […]

Βίντεο Δημάρχου: Κάναμε έργα που καμία δημοτική αρχή δεν τόλμησε να αναλάβει!

Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος: Κάναμε έργα που καμία δημοτική αρχή δεν τόλμησε να αναλάβει! Ξεχρεώσαμε τον Δήμο και την ΔΕΥΑΑΡΜ από χρέη των προηγουμένων και κάποιοι τώρα πάνε να παρουσιάσουν μια διαστρεβλωμένη πραγματικότητα! https://youtu.be/DWWkAFShcyU