18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 4 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δεν χρειάζεται να βιάζεστε για να γίνετε ταίρι κάποιου που έχετε στο προσωπικό σας στόχαστρο. Ακόμη δεν ξέρετε πολλά και μάλλον θα πρέπει να το ψάξετε λίγο!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Υπάρχει μέσα σας ανάγκη για επικοινωνία και αυτό πια δεν κρύβεται. Πολλά αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα και που πρέπει να τα τακτοποιήσετε.

 ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Συμβαίνουν διάφορα στη ζωή τού προσώπου που σας αφορά και που μάλλον είναι και η αιτία που ακόμη δεν σας έχει ανοίξει την καρδιά του και να σας αποκαλυφθεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εσείς κάτι ή κάποιον περιμένετε να σας δώσει εξηγήσεις. Ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά ζητήματα, που ίσως και τελικά να μη χρειάζεται να τα γνωρίζετε.

 ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Θα βρεθείτε κάτω από την έντονη και ανανεωμένη πολιορκία κάποιου που έχετε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να ανταμώσετε. Οι εκπλήξεις θα είναι τεράστιες.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Σημαντικά αυτά που έχει να σας ανακοινώσει το ταίρι σας και που θα δώσουν μια νέα πνοή στη σχέση σας, που έχει δοκιμαστεί σε όλα τις τελευταίες εβδομάδες.

 ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Αισθάνεστε ότι έχετε αδικηθεί από κάποιον, που όμως συνεχίζετε να τον έχετε μέσα στη ζωή σας. Εσείς ξέρετε ποιες είναι οι ανασφάλειες και οι αδυναμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Από το δεύτερο μισό του μήνα θα έχετε πολλές και ουσιαστικές επικοινωνίες με το πρόσωπο που είστε ερωτευμένοι. Σίγουρα κάτι θα ξεκινήσει και θα είναι και ποιοτικό.

 ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Τα καλύτερα είναι μπροστά σας και όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε είναι μόνο η αρχή. Σε κάθε επόμενό σας βήμα το συντροφικό σας έτερο σας υποστηρίζει.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Είναι μια θετική περίοδος που θα αναγγείλετε πολλές και πρακτικές αλλαγές στη ζωή σας. Ακόμη και στα αισθηματικά σας θα ξεφύγετε από τη ρουτίνα.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μπορεί το πρόσφατο παρελθόν να σας έχει αφήσει μια μικρή πίκρα. Αυτό είναι και το ισχυρό σας χαρτί έτσι ώστε να έχετε στο μέλλον καλύτερες επιλογές.

 ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Είστε το ζώδιο που από σήμερα και μέχρι τις αρχές της Παρθένου θα έχετε τις περισσότερες επανασυνδέσεις σε γάμους και σχέσεις. Αυτή τη φορά βάλτε τα όριά σας.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Δήμος Ναυπλιέων προμηθεύει εκ νέου με ξηρά τροφή τους φιλόζωους που ταΐζουν αδέσποτα ζώα

  Ο Δήμος Ναυπλιέων με εντολή του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου για επείγουσα προμήθεια ξηράς τροφής για τα αδέσποτα ζώα, , μετά τον 1.5 τόνο ξηράς τροφής που διέθεσε για τους φιλόζωους στη πρώτη φάση της πανδημίας για το τάισμα των αδέσποτων ζώων, θα μοιράσει εκ νέου ξηρά τροφή την Πέμπτη 12/11 και ώρα 1.00 […]

Πέθανε ο στιχουργός Γιώργος Τσοπάνης

Έφυγε από την ζωή ο στιχουργός Γιώργος Τσοπάνης, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο Γιώργος Τσοπάνης ήταν στενός συνεργάτης του Νίκου Βέρτη και έγραψε τους στίχους για την μεγάλη του επιτυχία, «Αν είσαι ένα αστέρι». Είχε στο ενεργητικό του και άλλες μεγάλες επιτυχίες, όπως το «Μην αργείς» ή το «Ένα ψέμα» σε συνεργασία με τον Νίκο […]