17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Η διάθεσή σας θα πάει από το καλό στο καλύτερο, κι αυτό θα έχει να κάνει με την αλλαγή που θα δείτε στο σύντροφό σας, μέσα από λόγια και πράξεις. Τα εργασιακά σας θα ισορροπήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Εσείς δεν ταιριάζετε με όλους. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας προστατεύει από τις λάθος επιλογές. Το δεύτερο 10ήμερο του μήνα έχει υπέροχες εκπλήξεις σε όλους τους τομείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Αποφύγετε όσο μπορείτε αυτό το διάστημα να δίνετε ερωτικές υποσχέσεις σε άτομα που ακόμη δεν ξέρετε τόσο καλά. Δεν χρειάζεται να πληγωθεί κάποιος που δεν φταίει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Οι μόνιμες σας σκέψεις είναι γύρω από το παρελθόν και τι μπορείτε πρακτικά στο τώρα να κάνετε ώστε να βρείτε λύσεις για μια εύκολη και άμεση επανασύνδεση.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Θα υπάρξουν πολλές και σοβαρές συζητήσεις αυτό το διάστημα με τον άνθρωπό σας, όπου πολλοί από εσάς θα μπορέσουν να έρθουν πιο κοντά σε μια δέσμευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια που θα καταφέρετε να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που έχουν ανακύψει μέσα σε σχέσεις και οικογενειακούς δεσμούς.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Θα μπορέσετε αυτές τις εβδομάδες και μέχρι να λήξει ο Μάιος να ισορροπήσετε τις όποιες παρεξηγήσεις και αντιξοότητες με τον αγαπημένο σας. Δώστε χρόνο και στους φίλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δεν έχετε υπογράψει συμβόλαιο ότι πάντα θα είστε με άτομα που έχουν χάσει την ερωτική τους διάθεση προς εσάς. Μιλήστε και ξεκαθαρίστε τη θέση σας άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Κυνηγήστε τους στόχους σας και θα δείτε ότι μπορείτε να φτάσετε πιο ψηλά. Εσείς που είστε αδέσμευτοι, μέσα από αυτή την κινητικότητα θα έχετε μια νέα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Το μόνο σημαντικό για εσάς είναι να βρείτε κάτι καλύτερο στην εργασία σας και να βάλετε σε μια σειρά τα οικονομικά σας. Από το καλοκαίρι θα έρθουν και οι έρωτες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Κάποιος από τον φιλικό σας κύκλο θέλει να σας μιλήσει πιο σοβαρά για τα συναισθήματά του και μάλλον θα πρέπει να του δώσετε μια μικρή ευκαιρία.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Αν ξέρετε τι έχει πάει λάθος στο δεσμό σας, σίγουρα μπορείτε και να το διορθώσετε. Αυτό είναι και κάτι που περιμένει ο άνθρωπός σας για να λυθεί και να γίνει πιο εξωστρεφής.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Παράταση αναστολής πτήσεων σε Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Βρετανία, Ολλανδία και Γερμανία- Οι εξαιρέσεις

Παράταση μέχρι τις 15 Μαΐου πήρε η αναστολή πτήσεων από και προς την Ιταλία, την Ισπανία, την Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία και την Γερμανία. Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Υποδομών και μεταφορών επιτρέπονται μόνο οι αφίξεις/αναχωρήσεις από/προς Γερμανία για το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ισχύει και προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη […]

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ «Για την πορεία υλοποίησης της δακοκτονίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Όπως είναι γνωστό η δακοκτονία αποτελεί μια από τις πιο βασικές επεμβάσεις προστασίας του ελαιοκάρπου από προσβολές του  δάκου της ελιάς, που υποβαθμίζει την ποιότητα και φυσικά την ποσότητα της ελιάς και κατ’ επέκταση και του λαδιού. Και επειδή τα προϊόντα αυτά αποτελούν βασική πηγή της διατροφής του λαού μας, είναι επίσης  σημαντικό  εξαγώγιμο προϊόν, […]