19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Εχετε μια υπερβολική περιέργεια για να γνωρίσετε πιο πολύ και πιο βαθιά ένα άτομο που έχει εισβάλει στη ζωή σας και την έχει αναστατώσει ευχάριστα και ρομαντικά!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μην κάνετε πειράματα με τα συναισθήματα και το μυαλό σας. Εχετε δείξει τις προθέσεις σας στο πρόσωπο που σας γοητεύει, αλλά τώρα θα πρέπει να αναμένετε και τις όποιες σχετικές αντιδράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Δεν είστε εσείς τα ζώδια που μπορείτε να δείξετε μεγάλη υπομονή. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθείτε με τον άνθρωπό σας και οι απαντήσεις θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ολα αυτά που έχετε αναλυτικά συζητήσει με το πρόσωπο που αγαπάτε, μπορεί να έχουν μια μικρή καθυστέρηση, αλλά από το τέλος του Ιουλίου θα έρθουν και πάλι σε μια ισορροπία!

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Τα συναισθήματα του πρώην σας είναι ακόμη ενεργά για εσάς και το ξέρετε. Από τις αρχές της νέας εβδομάδας 13/07 θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε και πιθανόν και να βρεθείτε από κοντά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μέσα στις επόμενες 2-4 ημέρες, θα έχετε μια αναπάντεχη επίσκεψη. Κάποια παλιά σας ερωτική υπόθεση θα σας αναζητήσει. Για αρχή από τη δική σας μεριά, κρατήστε μια μετριοπαθή στάση.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Κάποια είδηση θα έρθει στο δρόμο σας και μάλλον θα σας αναστατώσει τα ήρεμα νερά της καρδιάς σας. Ενας πιο παλιός σας έρωτας θέλει να είστε εκ νέου μαζί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Υπάρχουν φλερτ και νέα πρόσωπα στον κύκλο σας που σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα. Κάποιος πιο θαρραλέος θα σας προσεγγίσει για να σας γνωρίσει περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μη μένετε μόνο στην επιφάνεια των πραγμάτων. Ξέρετε ότι το συντροφικό σας έτερο δεν σας τα λέει όλα για να μη σας στεναχωρήσει, αλλά καλό είναι να ρωτήσετε κάτι περισσότερο πλέον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Ξέρετε ότι το πρώην ταίρι σας δεν έχει ακόμη ξαναφτιάξει τη ζωή του. Αυτό όμως δεν είναι η αιτία για να αναζητήσετε άμεσα τρόπους και δικαιολογίες για μια επανασύνδεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Σήμερα και αύριο θα πρέπει να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες καθώς κάποιο νέο πρόσωπο θέλει να έρθει πιο κοντά στην καρδιά σας. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Τα οικονομικά σας θα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Μάλλον τώρα έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για να δείτε και πιο σφαιρικά τις ανάγκες και της προσωπικής σας ζωής.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Αποκαλυπτήρια της προτομής του Αντιναυάρχου Κωνσταντίνου Πανανά στο Άργος

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αδικοχαμένου Αντιναυάρχου (ΠΝ) Κωνσταντίνου Πανανά, ο οποίος έπεσε υπέρ πατρίδος πριν τέσσερα χρόνια κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στην βραχονησίδα Κίναρο στο Αιγαίο Πέλαγος , τη νύχτα της 11 Φεβρουαρίου 2016 ως συγκυβερνήτης του Ελικοπτέρου Agusta-Bell AB 212, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Άργος. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ιερού […]

Επιμελητήριο Αργολίδας: Παρουσίαση της δράσης επιχορήγησης επιχειρήσεων εστίασης με θερμαντικά σώματα

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί στην διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με θέμα: […]