17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αποφασίστε πώς θα κινηθείτε το επόμενο διάστημα και δράστε. Μην αφήνετε κανέναν να ορίσει τα προγράμματά σας. Κάποιοι παλιοί σας φίλοι θα σας επισκεφθούν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι σχέσεις σας με κάποια πιο παλιά σας γνωριμία θα ανανεωθεί. Αυτό θα το φροντίσει η άλλη πλευρά, που θέλει να πάτε όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει πιο κάτω. Ακούστε και απαντήστε στον χρόνο σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Το ζώδιό σας και μέχρι την είσοδο του Σκορπιού πρωταγωνιστεί σε επανασυνδέσεις και προτάσεις γάμου. Ακόμη και οι φανατικοί εργένηδες θα βρουν το τέλειο ταίρι τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε πολλές προσεγγίσεις και επικοινωνίες από νέο κόσμο που έχει πραγματικά ενθουσιαστεί με την προσωπικότητά σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι θέσεις σας θα γίνουν επιτέλους αποδεκτές από τον άνθρωπο που θέλετε. Πολλά αλλάζουν στην καθημερινότητα και εσείς μπαίνετε σε έναν πιο ποιοτικό τρόπο ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι συμπαντικές αλλαγές που τρέχουν γύρω από εσάς θα σας δώσουν μια παραπάνω ώθηση για να μπορέσετε να λύσετε προβλήματα επικοινωνιακά με την οικογένειά σας ή το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μην ασχολείστε με σχόλια και άλλες καταστάσεις του παρελθόντος. Ο μήνας που πλησιάζει -του Σκορπιού- θα σας βάλει σε πιο ανάλαφρους ρυθμούς και μέσα από την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ολα αυτά που έχετε προσφέρει και κάνει τόσο καιρό για τον άνθρωπό σας σίγουρα θα σας αποδοθούν πίσω και στο βαθμό που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Μια οικονομική είδηση θα σας λυτρώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μπορεί να έχετε κάνει κάποια επικοινωνιακά λάθη, αλλά οι μέρες μέχρι και τα τέλη του μήνα θα σας βοηθήσουν να τα λύσετε. Ο αγαπημένος σας έχει όλη τη διάθεση να ξεχάσετε τα παλιά και να κάνετε μια καινούργια αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Αν έχετε προγραμματίσει να κάνετε κάποιες μεγάλες βελτιώσεις στη ζωή σας, μετά την αλλαγή ζωδίου θα πρέπει να κινητοποιηθείτε κα να βάλετε τα πάντα σε μια σειρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Πολλά τα προβλήματα που έχουν πέσει στο δρόμο σας, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση το δυναμικό σας ζώδιο να μη φέρει το αποτέλεσμα που θέλει.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Είστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια και αυτό θα αποδοθεί σε εσάς τους αδέσμευτους μέσα από καινούργια γνωριμία, που θα είναι και ο μόνιμος πλέον σύντροφός σας.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Φεβρουαρίου

Κριός  Το κέντρο της δράσης σας είναι η καριέρα σας Θα δώσετε αγώνες στον επαγγελματικό στίβο, αλλά και στον κοινωνικό σας κύκλο για να καταξιωθείτε. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας. Δεν θα είναι εύκολη η επικοινωνία σας με φίλους και με άτομα του περιβάλλοντός σας. Ταύρος  Προσέξτε τις φιλίες σας και […]

ΖΩΔΙΑ: O Άρης στον Καρκίνο από τις 25 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η διέλευση του κυβερνήτη σου Άρη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 25 Μαρτίου και μέχρι τις 20 Μαΐου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου, μια ανακαίνιση ή και […]