19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οι λύσεις που αναζητάτε είναι στα χέρια σας και αυτό τώρα χρειάζεται να το ενεργοποιήσετε. Θα δείτε, λοιπόν, θεαματικές αλλαγές σε κοινωνική και ερωτική ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Η τύχη στα οικονομικά σας είναι μαζί σας και αυτό θα μεταφραστεί λίαν συντόμως σε επαφές με νέες επενδύσεις και συνεργασίες. Ο έρωτας πλέον μπορεί να περιμένει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Η διαίσθησή σας ποτέ μέχρι τώρα δεν σας έχει πει ψέματα. Ξέρετε ότι κάποιος που τώρα δεν είναι ενεργά μέσα στη ζωή σας σας θέλει και σας αγαπάει. Οι μέρες φέρνουν συναντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Αποφύγετε αυτές τις ημέρες να έρθετε σε κόντρα επικοινωνιακή με το πρόσωπο που σας αφορά. Δεν μπορείτε ακόμη να λύσετε τα προβλήματα. Από Οκτώβριο θα έχετε και περισσή οικονομική άνεση.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Τα περιβάλλοντά σας έχουν ήδη δηλώσει τη θέση τους γύρω από τον σύντροφό σας, τωρινό ή εν δυνάμει. Εσείς απλά ακούστε και μη χαθείτε μόνο μέσα σε αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Κάποιος χρησιμοποιεί στρατηγικές για να σας προσεγγίσει αλλά και να μάθει περισσότερα πράγματα για εσάς. Σίγουρα το έχετε καταλάβει, αλλά ιδανικά περιμένετε για τις εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Το τι θέλετε και το τι ζητάτε από έναν νέο σύντροφο θα έχετε την ευκαιρία να το εκφράσετε λίαν συντόμως! Μια ιδιαίτερη γνωριμία έρχεται για να σας ανατρέψει την καθημερινότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δεν χρειάζεται να ανακατεύεστε τόσο πολύ με το παρελθόν του ατόμου που θέλετε. Δεν σας αφορά και σίγουρα σας λείπουν πληροφορίες. Κοιτάξτε από εδώ και μετά τι μπορείτε να κάνετε μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Πολλά αυτά που έχουν μαζευτεί μέσα στην ψυχή σας. Ξέρετε τι φταίει και τι μπορείτε να πράξετε για λυθούν. Σίγουρα δείτε και πιο ολιστικά την εργασία και την κοινωνική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Τίποτα ο σύντροφός σας δεν θεωρεί δεδομένο. Θα δείτε άμεσα από μεριάς του πρωτοβουλίες που σίγουρα θα διώξουν από μέσα σας ανασφάλειες αλλά και ανησυχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δεν συμβαίνει και κάτι τόσο τρομερό αν το ταίρι σας ζητάει να κάνετε ένα διάλειμμα για να λύσει κάποια θέματά του ή να έχει περισσότερο χρόνο με τους δικούς του ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Δεν θα χρειαστεί να δώσετε πολλή σημασία σε άτομα που έρχονται και ξανα-έρχονται από το παρελθόν σας. Ακόμη άλλωστε δεν σας έχουν πείσει για τις προθέσεις τους και μάλλον ούτε και τώρα θα το καταφέρουν.

Περισσότερα Άρθρα

Στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ξεκίνησε στις 6:15 το λαϊκό προσκύνημα της σορού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με πλήθος κόσμου να συρρέει για το «ύστατο χαίρε» στον ναό του Αγίου Ελευθέριου, δίπλα στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου τοποθετήθηκε νωρίτερα το φέρετρο του και το οποίο θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 10:30. Εκτιμάται ότι δεν πρόκειται να δοθεί παράταση στο λαϊκό προσκύνημα […]

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (World Health Day), η οποία επικεντρώνεται σε σημαντικά προβλήματα της δημόσιας υγείας που απασχολούν όλο τον κόσμο. Η 7η Απριλίου είναι η ημερομηνία «γέννησης» το 1948 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ενός εξειδικευμένου οργάνου του ΟΗΕ για θέματα δημόσιας υγείας. Το θέμα του φετινού εορτασμού […]