19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα Τρίτη 23 Μαρτίου 2021.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Διλήμματα και καταστάσεις μπερδεμένες τρέχουν μέσα στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Αυτό είναι κάτι που εντός Μαρτίου θα έχει μόνιμα λήξει.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Κρατήστε μικρό καλάθι σε όλα αυτά που σας λένε και σας υπόσχονται άτομα που ίσως και να μην ξέρετε τόσο καλά. Από τα τέλη του μήνα θα έχετε και θετικές οικονομικές ειδήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Η εβδομάδα θα έχει για εσάς τρέξιμο, αλλά και πολλές υποχρεώσεις. Οι παλιοί σας γνώριμοι μετά την Πανσέληνο θα σας αναζητήσουν. Οι επανασυνδέσεις πλησιάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Είναι μια εποχή που θα δείτε θεαματικές αλλαγές και πρόοδο σε όλα αυτά που τόσο καιρό προσπαθείτε. Υπάρχουν γύρω σας άτομα που θα σας στηρίξουν ποικιλοτρόπως.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Από τα πολλά που έχετε πάθει στο παρελθόν σας, μάλλον τώρα κρατάτε μια δικαιολογημένη απόσταση από τα καινούργια άτομα που σας φλερτάρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Το τι θέλετε το ξέρετε, άρα εύκολα θα μπορέσετε να βρείτε το νέο σας συντροφικό έτερο. Πιθανόν και να έχετε κάποιες ενοχλήσεις από το παρελθόν, αλλά ιδανικά αγνοήστε τες.

 ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Υπάρχουν κάποια ζητήματα που το ταίρι σας θέλει να σας αναφέρει, αλλά ακόμη και εσείς από μεριάς σας δεν είστε έτοιμοι για να δώσετε απαντήσεις και να εκφράσετε προτάσεις.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μέχρι την αλλαγή του μήνα θα χρειαστεί να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπό σας για όλα αυτά που σας έχουν ενοχλήσει τους τελευταίους μήνες.

 ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Το μυαλό και η καρδιά σας είναι σε αντίθετες πορείες και μάλλον αυτό όλο σας έχει σταματήσει από τις όποιες επόμενες κινήσεις σας. Ο Απρίλιος φέρνει αλλαγές.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Μέσα στην εργασία σας, ίσως και να υπάρχουν κάποια επικοινωνιακά προβλήματα, αλλά η ψυχραιμία και η διπλωματία σας θα δώσουν τις λύσεις-διεξόδους.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Κάποιος με τον οποίο έχετε πολύ καιρό να μιλήσετε θα σας αναζητήσει, μπορεί ευθέως, μπορεί μέσα από τους κοινούς σας φίλους. Εσείς για αρχή κρατήστε τα προσχήματα.

 ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια που θα δουν την προσωπική τους ζωή-σχέση να μεταμορφώνεται. Από μεριάς σας, απλώς κλείστε τις χαραμάδες με το παρελθόν!

Περισσότερα Άρθρα

Η Αντιπεριφερειάρχης Νικολάκου εκτός ελέγχου, κινήθηκε απειλητικά κατά ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού

Gepostet von Γιούλη Παπαδοπούλου am Mittwoch, 5. Juni 2019 Η συμπεριφορά της Ντίνας Νικολάκου δεν μας σοκάρει βέβαια , έχουμε δει ανάλογες συμπεριφορές και εντός Περιφερειακού Συμβουλίου.Σίγουρα σήμερα έχασε εντελώς τον έλεγχο και λειτούργησε σαν χαμίνι, απειλώντας και λεκτικά αλλά και σωματικά το Νίκο Μπελόγιαννη ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού BEST, αφού πρώτα του ζήτησε να […]

ΣΥΡΙΖΑ – Τμήμα Υγείας της ΝΕ Αργολίδας : Γιατί τα «πήγαμε καλά» ως χώρα στην πανδημία;

Γιατί τα «πήγαμε καλά» ως χώρα στην πανδημία; ⦁ Λόγω της χρονικής καθυστέρησης στην εμφάνιση κρουσμάτων στην Ελλάδα, η οποία έδωσε το περιθώριο να συνειδητοποιηθεί ο κίνδυνος (προηγήθηκε πχ. η υγειονομική τραγωδία στην Ιταλία) ⦁ Εξ’ αιτίας ιδιαιτεροτήτων της χώρας μας (μικρότερος βαθμός έκθεσης στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία – εμπορικές συναλλαγές με Κίνα, περιορισμένη βαριά βιομηχανία […]